Szomszéd átdobálja hozzám a lenyesett füvet?
Kérdező!
A kérdésben azt írod, hogy megoldhatatlan a zöldhulladék elszállítása.
5. hozzáazólásban ennek az ellenkezőjét írod.
Melyik az igaz?
A szomszédod egy köcsög. Aki képes így átönteni a füvet, azzal hiába fogsz beszélni.
#11, jogos, amikor rákattintottam a küldés gombra, rájöttem, hogy rosszul fogalmaztam. Tehát magát a zöldet elszállítják, tavasztól őszig adnak is hozzá ingyen zsákot. Borostyánt, stb beletömködöm rögtön a leszedése után, és egy hónapban egyszer, szintén ingyen elviszik. Idén már vagy 30 zsákkal tettem ki. És ezt megtehetné a szomszéd is.
A gond a rengeteg tüskés ág, amit ha egész nyáron égetnék se lennék készen vele. Teherautó hozzánk nem tud feljönni, és nincs az a megfizetett ember, aki átpakolná, elszállítaná valahová, vagy vállalná, hogy pl. eltüzeli télen fűtés gyanánt.
Ergo van éppen elég hulladékom, hogy az övével is nekem kelljen vesződni.
Én továbbra se értem, ha elszállítják a zöldet akkor a füvet is.
Mondjuk én is szólnék neki nyilván, de ha nem oldódik meg, akkor ott a megoldás hogy hova rakd.
#15, nem az én dolgom az ő füvét (is) összegereblyézni, zsákolni, az út mellé - kb. 200 méter meredély - lecipelni. Én sem dobálom át hozzá az én gazomat azzal, hogy szedje össze és vitesse el.
Jah, és ő férfi, én meg nő vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!