Kezdőoldal » Otthon » Kert » Rendeltem,egy "kraftech"benzin...

Euronymous kérdése:

Rendeltem,egy "kraftech"benzines fűkaszát...valakinek vélemény rola?

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 18:39
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
92%
Ha megrendelted mar úgy is mindegy nem?
2020. aug. 30. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Ez valami kínai, nem?
2020. aug. 30. 21:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Németnek irják,de szerintem kinai..csak szeretném tudni h mennyire megbizhato..
2020. aug. 31. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Fogalmas sincs. Nem túl erőltetett használatnál évekig eldolgozik egy ilyen, annyi, hogy nem szabad túlhajtani.
2020. aug. 31. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj arra ,hogy gyárilag nagyon dús keveréket kap és nem, tud kipörögni.Az enyém 6500-at forgott csutka gázon.Ha így használod nagyon hamar elkokszosodik a dugattyúja.9000-10.000-RPM a megfelelő neki.Minimum fél szinti olajat használj és elég neki az 1:40.Lóerő meg ccm nagy valószínűséggel-kacsa úgy kb 1.9 hp amit tud,de az bőven elég otthonra.
2020. szept. 1. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

A bóvlibb kínaiak közé tartozik, de ameddig el nem romlik, jól lehet vele dolgozni. Kicsi területre tökéletes. 1000 m2-t vágva azért nem lesz hosszú életű. A motor az nem olyan rossz a kínaiaknál, de a többi az igen. Viszont a piacon fillérekért lehet venni alkatrészt.

Legalább az elején kell neki a megadott 25-ös keverék. Nem véletlenül írják rá. Fél év használat után újraszabályoztatod egy hozzáértővel, és utána meglátod, hogy tiszta marad-e a gyertya.

2020. szept. 2. 05:49
 7/8 anonim válasza:
30%
Mostanában arra figyelek, hogy 40 perc kaszálás, aztán egy óra szünet. Így még nem sült be. Nem túl hatékony, de amikor egy órát, vagy többet dolgoztam, az oleo mac, meg a 20 ezres gép se bírta. Mondjuk egyik sem stihl. De ezzel a 40 / 60 perccel ez a gép most bírja.
2020. szept. 17. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs vele gond csak a benzincső keményedik ki mint minden ilyen kínai gépnél. Nálam csak ezzel van gond. A szöghajtás is bírja ha zsírt lát.
2021. máj. 10. 04:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!