Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kínai fűkasza mind ilyen ócska?

Kínai fűkasza mind ilyen ócska?

Figyelt kérdés
Lidlben vett Florabest fűkasza 1.8 lóerő. 20 centi gaz is kihívás neki, leesik olyankor a fordulat, szinte lefullad, egy pár véletlen földhöz éréstől (sajnos buckás a terep a vakondok miatt) a damilt is elfogyasztja gyakorlatilag. Én már erősen gondolkodom valami Stihlen, szinte jó látni, amikor 1 méteres fásszárú gazt letolnak vele. Ezzel a szarral meg egy szenvedés dolgozni.
2020. aug. 3. 08:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az milyen? Név alapján nem találtam. Linkelnél egyet?
2020. aug. 5. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is kínai kaszám van 35.000 ft.4 vagy 5 éve használom 500 négyzetméteren és nem volt rá panaszom.Eleinte nagyon gyenge volt és csak lassan járódott be.Próbálj meg 2mm-es négy élü damilt!Nekem az vált be.Mol dinamic olajat keverj a benzinbe és a használati utasításban szereplő keverési aránytól ne térj el!Ahhoz hogy olcsó kínai,nem sokat költöttem rá.( benzincső,damilfej)
2020. aug. 16. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha 1:25 keverést írnak a használatiba,azt nem tanácsos betartani. Stihl szervízes mondta, hogy nem bírják elégetni, főleg a kínaiak.

1:40-nel használok egy daemont 2. éve, 3-500nm-es szakaszokat vágok vele egyhuzamban. Fullszintetikus olajat keverek, az árát már idén visszahozta.

2020. aug. 17. 08:39
 14/14 anonim ***** válasza:
A helyzet az,hogy a Lidl-s Florabest pont egy jobbfajta olcsó fűkasza és inkább a hozzá nemértés nálad a probléma.Vidd el szerelőhöz és csodát fog vele tenni.5 éve nyilván csak tankolod fingod sincs a bejáratás utáni beállításról,vagy esetleg megnézni a gyertyaképet mi is folyik odabent az égéstérbe.Pont most javítottam egy hasonlót de az még kisebb mint a tiéd és beletoltam a térdig érő árokparti csalánba-nem volt neki kihívás.
2020. szept. 16. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!