Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen oldalrólérdemes kínai...

Milyen oldalrólérdemes kínai gépeket venni pl fűkasza, láncűrész?

Figyelt kérdés

Azok akik életükbe nem használtak kínai gépet vagy ha használtak is eldobták és aztán röhögtek a kezükben egy 200 ezres géppel azok hanyagolják a válaszírást kérem.

Tudom ezekkel csak a baj van és lehet hogy elsőre beadják a derekukat de annyi a keret rá hogy csak ilyet tudok venni.

Akiknek volt tapasztalata szivesen mehallgarom hogy hogy mit vett és milyen volt. És hogy melyik oldalt ajánjátok

2020. máj. 24. 10:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen mindegy hol,és hogyan szerzed be,attól az még kínai.

Különböző neveken,különböző cégek forgalmazzák ugyan azt.

A áraik is az árréstől változik.

Hogy ki milyet fog ki,olyan,mint a lottó.

Az áraik elárulják a minőséget is .Az áraik több mindenből tevődnek össze.Nem részletezném,de elsőként az afá t számold le belőle .

2020. máj. 24. 11:06
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
Akkor vegyél ha van gyakorlatod adottsagod alapjaratot keverekdusitást csavaron allítani ,össze szét szereled be tudod üzemelni gepkönyv szerint . Nem izgat ha gari alatt nem tudod online intezni a javitást es a kopo alkatreszt megveszed cseréled . Ekkor a Net segít Grupi Szerszamx amik azért trogerek . Masként Praktiker Tesco ami sokal dragabb kinaiban is .
2020. máj. 24. 11:29
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Eszedbe ne jusson valamin is állítgatni !

Jobbat úgy sem tudsz kihozni belőle .

2020. máj. 24. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Haver, ezeken a szutykokon nem eszedbe jut állítgatni, hanem miután felét kicseréled a kétnapos cuccnak, csak az marad, hogy adsz neki levegőt. Más kérdés, hogy adatlap szerint, fordulatszámmérővel, kompresszió ismeretében lenne jó mondjuk a teljes hosszra engedett damilos beállító rituálét használni, precíz arányban kevert benzinnel, melegen, ésatöbbi... :)
2020. máj. 24. 14:10
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Aztán miért ne ha van hazai bemutató videó jó par a youtubeon ? Mert a gyár nem optimalisra allítja az aljaratot hanem ahogy erkezik a karbu be is szerelik ?
2020. máj. 24. 14:23
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha teljesen kezdő vagy szerintem vedd meg egy szupermarketban,fizetsz 5-10 ezerrel többet de ha gond van 1 évig kicserélik-és lesz gond az tuti.Ha meg szerelgetős vagy akkor tök mindegy ami tetszik.Tescos Staus gépem 6 éve megy gyertya-vezető-lánc ami cserélve lett,vettem netről is olajpumpa 1 tankot bírt berántó 3 tankot,vezető eleve rá se ment egyáltalán nem úgy nézett ki mint a képen,lassan kicseréltem rajta mindent -drágább lett így mint az áruházas de most ez is rendben megy.
2020. máj. 24. 21:39
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Többe van 30 / 35 ezer es felette van a maszek bolti kínai , Praktiker Tesco Daewoo Hyandai markákat ezintén 35 ezerben ad .
2020. máj. 25. 19:13
 8/16 anonim ***** válasza:
61%

Onnan vedd, ahol épp legolcsóbban adják. Nagy különbség nincs az ismeretlen cégek közt. Vagy vedd piacon, ott nincs garancia, legfeljebb egy hét, de sokkal olcsóbb általában. (Ha valahol garival is látod annyiért, akkor nyilván ott érdemes.)

Én legközelebb ilyet akarok, 2 év garanciával:

[link]

Tesco-ban sokkal drágább, de lehet, hogy találsz még olcsóbban is, ha guglizgatsz egy kicsit.

2020. máj. 26. 16:37
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
Piacon dzsipszik árulják lopottan drágán ....
2020. máj. 26. 17:33
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
Én már rengeteg rétinégert láttam árulni jópár piacon, de drága lopott még nem volt náluk. (Biztos nem egy helyre járunk.) Olcsó kínaiakat szoktak árulni, még lejjebb lehet alkudni, és a legtöbbjük korrekt, ha egy hét múlva valami baj lesz a géppel, kicserélik a hibás alkatrészt. Ezek hivatásos árusok, nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz hírük legyen.
2020. máj. 26. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!