Kezdőoldal » Otthon » Kert » Egy profi fükasza miben tud...

Egy profi fükasza miben tud többet, mint az én 40.000res kínai csodám, ami ugyan úgy lenyírja a füvet?

Figyelt kérdés

2020. júl. 9. 11:30
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
82%
Fene tudja de az enyém kb 15 éve megy hiba nélkül csak benzin kellett bele eddig. Hithachi márka. Persze lehet a kímaiból veszel hármat és időben árban ugyan ott vagy.
2020. júl. 9. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Akkor van értelme, ha másodállásban füvet nyírsz. Máskülönben, ház körül teljesen jó a kínai, piacos is.
2020. júl. 9. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Miért ne lehetne minőségitvenni?

Nálam csak Stihl van csak üzemanyag kell bele meg damil

Kinek van kedve minde 3-4 évbe venni?Vagy ha gondja van örlödni rajta mi lehet a baja.

2020. júl. 10. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Abba most ne menjünk bele, hogy egy profi márkás nem ugyanúgy nyírja le a füvet, mint a kínai.

A profi arra jó, hogy ha napi 2000nm-t kell letolni szezonban, akkor megbízhatóan letolja. Nem kell rajta szerelgetni 50-60 munkaóránként valamit.

Nálunk csak azért játszik a kínai kasza a komolyabb felhasználásnál, mert annyira alacsonyak a bérek, hogy sokszor az sem engedheti meg magának a 250ezres márkás gépet, akinek az lenne az ésszerű választás.

Vannak jó kínaik is, nekem is van.Szeretem, karban tartom, de egy 2Le-s márkással szívesebben dolgoznék, pl. nem kéne fél óránként megállnom, esetleg a kezem se bizseregne két vágás után.

2020. júl. 10. 06:37
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk hogy nincs a használati útmutatóban olyan, hogy féltankonként pihentesd? Márkaszerviz? Adatlap igaz? Szenvedés vagy munka? El lehet viselni egész nap? Anyaghasználat? Stabilitás?
2020. júl. 10. 08:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Eleve nem volt hozzá útmutató, úgyhogy nincs is bele írva semmi :D

Markaszervìz? Egy 2t gépet leszervizelek én is bármikor.

Adatlap az van ezen is, lenyírja a füvet, de a derékig érő gazt is, franc se akar egész nap füvet nyírni

Anyag van benne, olyan nehéz, majd leszakad a vállam

Stabilan áll ha betámasztom a sarokba, akár fél évet is

:D

2020. júl. 10. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert alig használod. Ha nagy területeket kéne vágnod, órákon keresztül, akkor kéne a Stihl.
2020. júl. 10. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

"Egy 2t gépet leszervizelek én is bármikor"

Ha két anyós meg pár szomszéd bele kell férjen, akkor azért jó, ha nem kell bütykölni, vagy ha mégis, eldöntheted, hogy neked kell-e. Élesben meg természetesen nem nyit az ember műhelyt magának. Valami van, még cseregépet is adnak, ha olyan a szerződés.

2020. júl. 10. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!