Egy profi fükasza miben tud többet, mint az én 40.000res kínai csodám, ami ugyan úgy lenyírja a füvet?
Miért ne lehetne minőségitvenni?
Nálam csak Stihl van csak üzemanyag kell bele meg damil
Kinek van kedve minde 3-4 évbe venni?Vagy ha gondja van örlödni rajta mi lehet a baja.
Abba most ne menjünk bele, hogy egy profi márkás nem ugyanúgy nyírja le a füvet, mint a kínai.
A profi arra jó, hogy ha napi 2000nm-t kell letolni szezonban, akkor megbízhatóan letolja. Nem kell rajta szerelgetni 50-60 munkaóránként valamit.
Nálunk csak azért játszik a kínai kasza a komolyabb felhasználásnál, mert annyira alacsonyak a bérek, hogy sokszor az sem engedheti meg magának a 250ezres márkás gépet, akinek az lenne az ésszerű választás.
Vannak jó kínaik is, nekem is van.Szeretem, karban tartom, de egy 2Le-s márkással szívesebben dolgoznék, pl. nem kéne fél óránként megállnom, esetleg a kezem se bizseregne két vágás után.
Eleve nem volt hozzá útmutató, úgyhogy nincs is bele írva semmi :D
Markaszervìz? Egy 2t gépet leszervizelek én is bármikor.
Adatlap az van ezen is, lenyírja a füvet, de a derékig érő gazt is, franc se akar egész nap füvet nyírni
Anyag van benne, olyan nehéz, majd leszakad a vállam
Stabilan áll ha betámasztom a sarokba, akár fél évet is
:D
"Egy 2t gépet leszervizelek én is bármikor"
Ha két anyós meg pár szomszéd bele kell férjen, akkor azért jó, ha nem kell bütykölni, vagy ha mégis, eldöntheted, hogy neked kell-e. Élesben meg természetesen nem nyit az ember műhelyt magának. Valami van, még cseregépet is adnak, ha olyan a szerződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!