Kínai fűkasza mind ilyen ócska?
Sthilünk van már vagy 15 éve, teljesen jó vágja a gazt, füvet.
Amire figyelj, mielött elrakod hosszabb időre ne legyen benne benzin.
Kínaiból csak olyat szabad venni, amire legalább 5Le-t hazudnak!
Márkásból is legalább 2Le kell, ha nagy a dzsindzsa.
Senki nem szeret bütykölgetni, de a márkás drága, és a javítása is zsebbenyúlós.
1,8 LE-nek már vinni kellene, ha nem is úgy, mint egy nagyon erős gépnek. Kérj meg valakit, aki ért hozzá, hogy nézze meg, nem csak valami beállítási gondja van-e. Ha rossz, akkor ki kell cseréltetni. (Gondolom, garanciális.)
A damilfej nincs hozzáhegesztve, az cserélhető. Piacon egész jókat lehet venni, különböző rugóerősségekkel. Damilból pedig nem szabad nagyon ócskát venni, ami egyből szakad. Eggyel erősebbet is fel lehet tenni, mint amit gyárilag ajánlanak, az nem szakad olyan könnyen, és még bírja is egy jól működő gép.
A 8 éves Fuxtec kaszámmal én is szoktam méteres gazt vágni, és meg vagyok vele elégedve. Nyilván nem hektárokat vágok, csak párszáz m2-t egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!