Ezredik kérdés...mivel nyírjam ki a hangyákat?
Figyelt kérdés
Az egy hete lerakott viakolor közül minden nap kihordanak egy fándlira való homokot,hiába söpröm vissza...2020. jún. 29. 09:06
2/3 anonim válasza:
Az motorolajat utálják bár nem környezetbarát megoldás.
A másik, hogy veszel hangyairtót, ami ilyen darás-kristályos-darabos s meghinted az útjukat + vízben legyen oldható, így meg is tudod őket locsolni ++ permetezni.Egyszer megrohanták a házat-padlást, mint migránsok a kerítést, akkor ez a permetezés nagyon bevált, azóta meg se közelítik a házat.
Én még azt is tettem, hogy ásóval kiforgattam fészkük a földből, jól meghintem-locsolom, vissza is temettem...vége is lett a klánnak.
Tarts vakondot, kinyírja őket bár okoz a kertben némi buckát...
3/3 anonim válasza:
szódabibabrúnáva' az nekünk bevállt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!