Kintre milyen növényeket ajánlotok amik strapabíróak?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy kintre milyen növényeket és kis fákat ajánlotok amivel nem kéne törődni, tehát teljesen strapabíróak?
Szeretnék egy olyan kis kertet amiben csak olyan növények vannak amik nagyon strapabíróak és persze azért nem rondák, de fő szempont, hogy télen nyáron is ellegyenek.
Kb egy négyzetméteres részre kell gondolni egy és valamilyen geotextiles megoldással meg akarom őket védeni a gyomoktól.
Ha geotextilt alulra is rakok, kb 20 centire alájuk akkor az értelmetlen vagy így akkor jobban megvédheti őket a gyomoktól?
Valamint milyen olyan kis fák vannak (kb 1-2 méteresek) amiket ugyanezen szempont alapján lehetne melléjük ültetni?
Nem értek hozzá ezért kérem a segítségeteket.
Válaszokat előre is köszönöm!
Jól látom, 1 négyzetméter?
Gondolom, elírás.
Egyébként ha az első kérdéseire válaszolsz, én is szívesen segítek. Ugyanezt csináltam én is 5 évvel ezelőtt a kertemben. Csak olyan növény jöhet a házhoz, amiről a lehető legkevesebbet kell gondoskodni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!