Nekem miért nem olyan a napraforgóm, mint kint a földeken?
Figyelt kérdés
Elltettem már május fele, és most kb 1 méteres lesz. Még nincs virágja. Kint a földeken, ahol termesztik, meg 2 méteresek, és tök szép virágjuk van. Mit csinálok rosszul? Lehet, amit veszek hogy napraforgómag, az nem olyan, mint amit elvetnek a földeken?2010. júl. 22. 11:51
1/2 anonim válasza:
nagymamámék termesztenek kint a földeken napraforgót, de ök az elözö évi termésböl raknak el magot és azt ültetik el. és szép nagy nekik, meg virágos is.nincs különösebb dolog vele növés közben. de sztem nagyban függ milyen talajba veted
2/2 anonim válasza:
Nálunk sem olyan a kukorica mint a földeken..
Már 3x kellett kikapálni a gazból...
A földeken gyomirtót és műtrágyát használnak + külön gombaölőszerbe van beforgatva a vetőmag az az a zöld vagy piros por rajta.
Nem lehet már normálisan simán termelni csak vegyszerekkel, különben mindent ellep a gaz 3-4 nap alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!