Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ért valaki az eperhez? Képek...

Ért valaki az eperhez? Képek alapján nitrogén hiányos lehet?

Figyelt kérdés
De jó lenne, h más is ezt mondaná nem csak én. Töltök fel képeket
2019. aug. 6. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagy a valószínűsége, hogy az eper tápanyaghiányban (tápelemhiányban) szenved, akkor a hiányzó elem pótlásával helyrehozható. Az epret ajánlatos kétévenként máshová ültetni. A baja orvosolható, tehát nyugodtan átültethető ilyen állapotában is. Az új helyén helyrejön.
2019. aug. 9. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van, az epred nem beteg, hanem tápanyaghiányos, legfőképpen. Igazából akkor nem is kell nagyon foglalkozni vele, csak így alapszinten, mert ha átülteted, akkor az új helyéről szépen felszedeget majd mindent. Feltéve, hogy ott lesz neki. Tehát, az új helyére már most érdemes lenne berotázni m2-enként 10 liter érett istállótrágyát (ha tudsz szerezni), vagy a szükséges mennyiségű komplex műtrágyát, és szeptemberben ültetni. A levéltrágya adagolása feltehetőleg a csomagoláson van, de szerintem 2 hét múlva mehet még egy adag, aztán meg már ültetés.
2019. aug. 10. 16:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, ma reggel elolvastam 2-3hetente javasolt alkalmazni, ha szükséges.

Már berotáltuk a komposztot az új konyhakert helyére, tehát az ember helyére is és komplex műtrágyát is.

2019. aug. 11. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!