Egér volt vagy valami más?
Figyelt kérdés
Az este folyamán hallottam valami apró csörgést meg kaparást többször is. Láttam hogy honnan jött elő többször meg azt is h szürke, kb 6 centi és kisebb farka van. Gondoltam egér így hát "elpusztítottam" a talpam által, elég nehezen amúgy mert elsőre nem is sikerült rendesen. (kellemetlen volt de sztem neki mégjobban). Aztán mikor már megláttam a maradékát nem volt semmi vér vagy ilyesmi hanem ilyen fehérszerű maradványa volt a földön meg ugye a részei.. Na akkor ez mi a fene lehetett? Így már nem voltam benne biztos, hogy egér.. vagy esetleg még növésben volt ? Egy rovart se láttam még és nem is hallottam még ilyenről ami ennyire hasonlít egy egérre.. de a végkifejlett meg nem azt mutatta, hogy egér lenne.2019. ápr. 27. 11:52
1/2 anonim válasza:
Egy egeret csak megismersz talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!