Mikor ragad bele az egér?
Aki a ragacs ellen ágál annak szívesen elengednék egy fél vödör egeret a lakásában.
Akkor fogja meg, ha arra jár.
A kolbász nem a kedvenc kajája, de finomabb, mint a papír vagy a műanyag.
A diót, szotyit sokkal jobban szeretik.
"Aki a ragacs ellen ágál annak szívesen elengednék egy fél vödör egeret a lakásában."
Hát téged se az eszedért fognak elrabolni. Nem azt írta senki, hogy szereti ha egér van a házban, hanem hogy létezik a ragacson kívül sok más módszer, amivel ki lehet irtani a rágcsálókat. A kedves megnyilvánulásodra válaszul meg sokan gondolják, hogy ők meg szívesen látnának téged beleragadni fél mázsa ilyen ragacsba, aztán megtudnád, mit éreznek szerencsétlen egerek órákig, napokig...
Napokig?
Persze.
Pár órán belül megdöglik.
Hidegben fél órán belül.
De ha mondjuk mérgezik, akkor tényleg napokig senyved, míg vége lesz.
Hogy honnan veszem?
Tapasztalat.
Korábban nyulakat és tyúkokat tenyésztettem.
És rengeteg egeret likvidáltam.
Mikor pár óránként jártam ki a ragacsos csapdákat megnézni, nagyon ritkán találtam benne élő egeret.
A ragacs elrontja a bunda hőszigetelését és nagyon gyorsan kihűl a relatív nagy testfelület miatt.
De még, ha 30 fok is lenne se bírná egy napik víz,kaja nélkül.
Ez is tapasztalat: élvefogó csapdában nem bír ki egy napot egy egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!