Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Hogy veszem észre hogy az...

Hogy veszem észre hogy az egér belemegy a ragacsba?

Figyelt kérdés
A padláson egér van és raktunk fel 6 lap ragacsot kolbásszal meg dióval. Mennyi idő míg belemegy és észre lehet venni?

2019. jan. 5. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
A szemeddel. Látni fogod.
2019. jan. 5. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Mivel a padláson van, csak akkor látod, ha ellenőrzöd.

Egyébként, ha véletlenül belemegy és beleragad "visít". De én még életemben csak egyszer hallottam ilyet. Munkahelyen is mindig ragacsot tettek ki, ha betévedt egy, de kb 10 ből 9 alkalommal hasztalan.

Otthon egyszer volt olyan, hogy ragacsot kellett kitennem, hiába tettem bele kaját is, baxott belemenni. Majd mikor nagy soká belemászott ment tovább. Kb. Annyira volt jó, hogy lelassította annyira, hogy a kutya elkapja.

2019. jan. 5. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:

én írtam a diót, ha az ékszaka nem ment bele, akkor rossz helyen van

jól elhelyezett csapdába órákon belül vagy az első éjszaka belemegy

fal, egyéb tereptárgyak mentén szeret settenkedni az egér, "nyílt térre" ritkán megy

és valóban a szemeddel látod, ha benne van.

2019. jan. 5. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Ezt már tegnapelőtt egyszer megkérdezted. Azt hiszed, a válaszadók hülyék?! Csak idő kérdése, és itt megkapod a kioktatást a ragaccsal kapcsolatban...
2019. jan. 6. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!