Hogyan lehetséges, hogy a vakondháló ellenére tele van vakondtúrással a kert?
Én inkább azt a vörös színű "vakondűző" nevű növényt javasolnám. Itt rengeteg a vakond, a kertünkbe viszont kemény nulla darab jár be, mióta elültettük ide meg oda.
Azonkívül elég dekoratív is.
Nem csak a széleknél jön föl a vakond? Ha a gyap közepén is, akkor minden bizonnyal rosszul rakta le, lehet hogy nem fedik egymást az egyes háló csíkok, köztük rés van.
Én karbiddal próbálnám elűzni. (nem a kertészt, a vakondot :-P )
Hasonlóan jártam én is.
A kertész elbaltázta a vakondháló illesztést.
Egyrész fotókkal alaposan, naponta dokumentáld a történéseket, ha véletlenül szép szóval nem boldogulnál a "kertész"-szel, később legyen bőséges bizonyítékod, albumod. A bíróság szereti a jól dokumentált eseteket.
Én hamar rövidre zártam. Elkértem a gyerekem telefonját, és az ismeretlen számot persze felvette. Na, ekkor elmondtam neki, hogy bújkálhat nyugodtan, én hajlandó vagyok akár ügyvéddel is tértivevény-ajánlott felszólításokat küldeni, meg arra is, hogy ha arra sem válaszol, akkor egy zsírprofi és drága céggel megszakértetem és helyreállíttatom, amit Ő elrontott. Aztán fogadok egy jó ügyvédet, és ezt az összes költséget kamatostul leperelem róla.
Szóval ha akar évekig tartó huzavonát, meg kíméletlenül sok pénzt fizetni utána, perköltséggel együtt, akkor bújkáljon nyugodtan.
De ha nem akarja a gatyáját is ráfizetni mindezekre, akkor sürgősen hívjon fel a saját telefonomon, és beszéljük meg a dolgot.
Mondanom sem kell, alig tettem le a gyerek telefonját, csöngetett a saját készülékemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!