Tandembiciklin ez lehetséges? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tandembiciklit szeretnék bérelni, mert olyannal bicikliznék ali nem tud. A tandem megoldàs erre? Én nagyon jól tudok a màsik ember se kanyarodni se fékezni. Meg tudom tartani annyira, hogy sikerüljön, van értelme kipróbàlni?2017. febr. 24. 22:35
1/4 anonim válasza:
Probaljatok ki, te legyel elol, majd a tarsad kapaszkodik. Enyhe lejton induljatok lefele. A hatsonak csak tekernie kell, es egy helyben maradnia mert az egyensulya egy kicsit befolyasolhatja a dolgokat de egyebkent te csinalsz mindent az elso ulesrol. Szerintem jo bizalom jatek, es az osszehangoltsag gyakorlasara is pozitivan hat. :)
2/4 anonim válasza:
Én tuti, hogy nem mennék el vele, mert önző állat vagyok. Tanuljon meg, törögesse össze magát egyedül kedve szerint.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Zoligyerek: ez kicsit erős volt. Egyes köszönöm egyértelműen kipróbáljuk😍
2017. febr. 25. 06:54
4/4 tothp válasza:
Először menj néhány kört utas nélkül. Egész másképp viselkedik, mint egy szimpla bringa.
Aztán nehezíthetsz. ha a társad nem tud bringázni, neki is meg kell tanulni, hogy hol tartsa az egyensúlyát. Egyébként mindketten a bokorban köttök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!