Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mit lehet tenni atkák ellen?

Mit lehet tenni atkák ellen?

Figyelt kérdés
Az utóbbi két-három héten őrjítően viszkettek a lábaim, meg a hasam a köldököm alatt. Ma vettem észre, az atkákat, és szeretnék mihamarabb megszabadulni tőlük.

2017. febr. 21. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Sürgősen menj orvoshoz.
2017. febr. 21. 20:53
 2/9 A kérdező kommentje:
És valami házi ellenszer vagy akármi?
2017. febr. 21. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Házi ellenszer is van. Háziorvosnak hívják.
2017. febr. 21. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Az atkák nem láthatók. Menj orvoshoz.
2017. febr. 21. 21:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem atka, mert látom őket. Viszont ágyi poloska se lehet, mert nincsenek kiütéseim. Valami ötlet, hogy akkor mik lehetnek?
2017. febr. 21. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

De, látható az atka. Legalábbis, akinek jó a szeme, vagy a szemüvege.

Többféle atka él emberen, a háziorvos feltehetőleg meg tudja különböztetni őket, és megfelelő módszereket ajánl.

Pl. rühatka is lehet:

[link]

Vagy különböző állatokról is átterjed emberre mindenféle atka, ami emberen nem szaporodik, de kellemetlen.

2017. febr. 23. 07:59
 7/9 A kérdező kommentje:
#6, ment a zöld :)
2017. febr. 23. 14:31
 8/9 anonim válasza:
100%
Szódabikarbónát szorsz a matracra jol be is dörzsölöd aztan úgy hagyod az ágyat néhány óraig aztán utána vissza lehet tenni a lepedőt,ez fertőtlenit, néhány bacit el is tüntet atkák ellen nem tudom hogy jó de ajanlott pár hónaponta szodabikarbonát használni..
2017. febr. 23. 22:40
 9/9 Ildikó60 válasza:
Hát sas szemed van ha láttad az atkát, mert szabad szemmel nem látható. Én éppen vettem egy szuper UV lámpás hepaszűrős atkairtó porszívót. Az ára újonnan közel 50eft, de hozzájutottam egy bemutatódarabhoz 7ezerét. A típusa UV Ultra Vac, a gyártója JML, de más típusok is vannak.
2017. máj. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!