Mit tehetünk még a patkányok ellen?
Az egyik szomszéd kukoricacsutkával fűt, a másiknak kukoricagóréja, tyúkjai vannak. A házunk régi, részben vályog, a födém nem teljes (a beépített terasz fölött nincs). A patkányok bemennek a födém alá, és a gipszkartonon rohangálnak, nagy zajt csapva. Már 2.hajnalban ébredtem arra, hogy kaparja a gipszkartont, nagyon félek, hogy egyszer átrágja magát és lejön. Féltem a gyerekeimet.
Férjem folyamatosan tesz ki mérget, van vagy 6 különböző csapda -nem mennek bele. A mérget eszik, de egyszerűen nem akarnak kipusztulni, gondolom, folyton szaporodnak és újabbak jönnek. Mar a polgármesternek is szóltunk. Kértünk, szervezzenek írtást a faluban. Az volt a válasz, hogy drága. :(
Mit tegyünk?
Igaz, hogy ha bejelentjük az ÁNTSZ-nek a dolgot, ők kiírtják a rágcsálókat?
tuti, hogy patkány, látszanak a nyomaik, vannak járatok az udvaron/kertben, fényes nappal átjárnak a tyúkos szomszédtól a mi telkünkön át a másik szomszédhoz, a komposztálónkban is fészkeltek (onnan ki lettek füstölve).
akkora ricsajjal van a padláson, az nem lehet egér - és ahol patkány van, nincs egér, megeszi. szóval, tudom, mit beszélek, ez patkány :( sajnos.
macskát sajna nem tudok hozni, mert a kutyánk ki nem állhatja őket :(
Utolsónak - tanulj meg magyarul, addig ne ugassál!
Ha netán később érdekelne vkit, leírom - ma voltak itt 3 görénnyel, patkányt irtani- ilyen is van. Nálunk nem fogtak semmit, mert csak időnként átjárnak hozzánk, nem itt fészkelnek, ezek szerint. De érdemes kipróbálni, ha meggyűlik a patkányokkal a baja vkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!