Patkányok ellen mit lehet tenni?
Párom nagymamájának vidéki házában (pontosabban a kertben, pincében, nyárikonyhában) úgy elszaporodtak, hogy minden betakarított terményét megrágják, tönkreteszik. A mérget nem eszik már meg, a gipszes keveréket szintén. A ragasztót nem meri kipróbálni a macska és a kutyák miatt (kistestűek). Mi már vadászgörényen gondolkozunk, nagyon el van keseredve. Az utcában rajta kívül senki nem irtja őket.
Van valami ötletetek?
Talán érdemes lenne ultrahangos riasztóra beruházni, állítólag hatásos.
Viszont én nem értem, hogy ha mérget ki lehet tenni akkor ragasztót miért nem? A méreg is veszélyes a kutyára/macskára.
Köszönöm a válaszokat!
Csapdázni is próbált, (legalábbis patkányfogóval), de nem működtek rendesen, a kaját persze megették róla. A mérget nem tudom, hova teszi, de kuty-macs nem eszik bele. A patkányok se. Lehet jó ötlet a kutyatápba keverés! Csak nehogy kiválogassa...
A bejelentésről nem tudok... de tényleg nagyon sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!