Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mi hatékony galamb elriasztásr...

Mi hatékony galamb elriasztásra? Bagoly szobor?

Figyelt kérdés

Oda tanyáznak az ajtó fölé egy kis párkányra, így tele lesz az ajtó előtt, meg a folyosón galambszarra... Zavaró.

Láttam ezeket a tüskéket, de ezek rondák nagyon. meg láttam bagoly szobrot az tetszik, de tényleg működik az ilyesmi?

2016. dec. 8. 10:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

:) Azt tudom csak mondani, hogy ha éjszaka ott akar aludni, akkor érdemes kimenni éjszakánként egy két alkalommal és elzavarni, jól megijeszteni őket, akkor már nem fognak oda menni, mert nincs nyugalmuk. Persze később amikor már nem zavarja őket senki, akkor megint próbálkoznak majd.

Éjszaka is ott szoktak aludni vagy inkább nappal ülnek oda?

Mást nem tudok mondani, mint időnként (inkább rendszeresen) zavarni, ijesztgetni kell őket és akkor elszoknak onnan. Nagyon okosak és gyorsan rájönnek ha nincs igazi veszély. Tényleg hihetetlen értelmes a galamb. Nálunk az idegen, ami kintről jött, amit hozott a mi nevelt galambunk magának párnak, az fél mert kint azt tanulta. De amelyiket én neveltem ő tényleg úgy néz és figyel, olyan okosan és értelmesen reagál és vselkedik, hogy szinte már nem is állatként kezeljük, hanem úgy mint egy ember gyereket. A következetetéseket amit le tud vonni bizonyos dolgokból és ahogy reagál dolgok összefüggéseire, azt is ember szeinten műveli. Nem is tudom így elmondani. Nem hittük volna, hogy ennyire emberi a galamb gondokodása.

2016. dec. 23. 01:44
 22/23 skadowsk válasza:

1. Megoldás barett 50 caliberes

2. Légpuska

3. Dobócsillag

4. Dobókés

5. Balta

6. Bendzin+gyutó

2016. dec. 24. 02:21
 23/23 anonim válasza:

A kérdező kommentje:

Majd ha erre jársz, addigra felkészülök ilyenekkel!

2016. dec. 25. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!