Mi hatékony galamb elriasztásra? Bagoly szobor?
Oda tanyáznak az ajtó fölé egy kis párkányra, így tele lesz az ajtó előtt, meg a folyosón galambszarra... Zavaró.
Láttam ezeket a tüskéket, de ezek rondák nagyon. meg láttam bagoly szobrot az tetszik, de tényleg működik az ilyesmi?
Seregélyek ellen kipróbáltam minden létező dolgot, többek között CD-ket is, mindenféle gyümölcsnél. Mint a legtöbb dolog, ez is általában a 3. napra vesztette el hatását, vagyis akkor jöttek gyümölcsöt enni a madarak.
Szerintem a galambok se ostobábbak. Ha valahová nem mentek a CD felrakása után, az véletlen volt, találtak más jó helyet.
Az egyetlen dolog, ami talán működhet, az ez a villanypásztor-szerűség (videó is van):
Azt nem írták, hogy mekkora elefént legyen! :)
Egyébként mi az, cseresznyefán van és piros gömbölyű?
Elbújt a lombok között az elefánt, csak a szeme világít pirosan. :D
Vagyis toll kabátot kapna az iciri piciri elefáni. :)
Amikor éppen költ a galamb, akkor rá ül a tojásra és melengeti amúgy is. Három hét után, amikor kikel a kiselefánt... akarom mondani a kicsi galamb, akkor azt is melegíti amíg meg nem tollasodik kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!