Mit lehet tenni ha a szomszéd eteti a galambokat akik aztán odapiszkítanak az erkélyemre?
Irigylem a gondjaidat!
Nekem meg a házam előtt parkoló autómra szarnak állandóan a villanyvezetéken ülő madarak.
Felszólíttassam az Elműt, hogy vágják ki sürgősen a villanypóznákat?!
1 válaszoló: köszönöm, hasonló "ilyesztegetéseken" túl vagyok, kulturáltan de határozott hangnemben közöltem hogy ez nem mehet tovább. Hónapokkal ezelőtt. De amit írtál, hogy ajánlott levél is legyen, az zseniális azt megfogom tenni, nagyon köszönöm!
2. válaszoló: A galamb is ottvan, de kb. 80%-ban az erkély korlátján ül és így pont a segge az erkély fölött van, tehát a piszok bekerül.
3. válaszoló: Házam ugyan nincs mint neked, ennek ellenére nem irigyellek. A logika amit követsz köszönőviszonyban sincs a jelen problémámmal, amiről te beszélsz az közterület, de ez csak egy "buktató" a sok közül amit sikerült ilyen rövid mondatokban leírnod...
Nem tudom merre laksz, de Szegeden például városi rendeletben tiltva van a galambok etetése, talán ilyen vonalon is tájékozódhatsz, a lakóhelyednek megfelelően.
Én megértem a problémád, pedig én magánházban lakom, viszont barátosné panelban lakik nála is pont ugyanez a probléma. Rengeteg a galamb, hiába takarít másnapra már úgy néz ki, mintha hetek óta kint sem járt volna az erkélyen. Az, hogy oda tudja kiteregetni a ruháit már esélytelen, a rengeteg galambszar az erkély festését is hazavágta, újra kellene festeni, de így lehetetlen.
A fertőzésveszélyről már ne is beszéljünk.
A birtokvédelem talán jó ötlet lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!