Ágyipoloska írtás utáni élet!?
Figyelt kérdés
Sajnos ágyipoloska költözött a lakásunkba(amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdő). A kártevőirtó lekezelte az amerikai konyhás nappalit és az előszobát is.(ágykeret, matrac, bútorok,ill. a bútorok háta mögött).Permetezés, hidegködképzés és porozás is el volt végezve. 1 kiszállás után megszűnt a probléma. Miután fel lehetett takarítani amit tudtam lemostam (kivéve a bútorok hátulját), felmostam; de vannak dolgok, amik takarítása nem megoldható (pl. ágymatrac; irodai szövet forgószék;kanapé;számítógép belseje; fotelek) Minden le lett permetezve/porozva. Azótta paranoiásan félek, hogy az a permetszer hatással lehet rám vagy a fogamzásgátló tablettám hatását csökkentheti? Kérem csak kompetens válaszok érkezzenek. Nőgyógyászom nem tudott egyértelmű választ adni, hogy kell-e tartanom hatáscsökkenéstől. A gázmester azt mondta 1-2 órán belül lakható a lakás életvitelszerűen, viszont azt is mondta, hogy természetesen valamennyi szívódik fel belőle az emberi szervezetbe. Nem merek semmit megfogni!Kérem gázmesterek, nőgyógyászok illetve olyan hölgyek válaszát, akik szembesültek már ezzel a problémával. Vajon alaptalan a félelmem?2016. jún. 15. 20:03
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló! Már úgy éreztem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával.
2016. júl. 11. 10:49
12/12 anonim válasza:
nagyon szívesen, és még véletlenül se te érezd magad kellemetlenül, amiért odafigyelsz az egészségedre, szép is lenne... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!