Rágcsálóírtás! Tippek, ötletek?
Figyelt kérdés
Vályog házban lakunk, nagyon vastag falak vannak, és pont ez a gond, hogy a falba egerek szaladgálnak főleg este. Hogyan szabaduljunk meg tőlük? Ultrahangos egérriasztót néztem, de olvastam, hogy az nem hat át a falon. Mérget meg hiába teszünk ki, szerintem. Attól félek, hogy egyszer kirágják magukat, ez nagyon nem lenne jó, mivel 2hetes a kisbabánk. Tudna valaki segíteni a problémánk megdásában?2014. nov. 2. 20:49
1/5 anonim válasza:
2 hetes kisbabát nem esznek, ne félj. :)
Teljesen biztos, hogy ha halljátok is őket, akkor időnként előfordulnak a lakásban.
Ha nincs macskátok, amit megmérgezhettek, akkor mérget tegyél ki padlásra, ritkábban használt helyiségekbe.
Lakott szobába ne, mert ha ott döglik meg a szekrénysor alatt, az kínos pakolással jár, elviselni meg nem lehet a szagot.
Ne granulátumot használj, hanem rágcsálóirtó pép nevű dolgot, azt jobban megeszik.
De a hagyományos lecsapós egérfogónál biztosabb nincs, csak azt figyelgetni kell rendszeresen.
2/5 anonim válasza:
Mi mindig ragasztót teszünk ki, direkt egérirtáshoz használandó, körberagasztózunk egy csempét, közepébe dió vagy szalonna, hamarosan az egész család benne lesz. Mi többet is szoktunk kitenni télire.
3/5 anonim válasza:
A ragasztót azert nem ajánlom, mert az túl kegyetlen lenne, szerintem a 2 hetes kisbaba még nem elég nagy hogy járni tudjon, ezért én a mérget javasolnám, attól hamar kipurcannak, és ráadásul gyorsan rákapnak..... :)
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok szoval úgy értem hogy mivel 2 hetes a baba nem hiszem hogy a méreggel játszana, ezért nyugodtan használhatod, de azért a biztonság kedvéért zard el, csak hogy ne értsd félre!!!! :D
5/5 anonim válasza:
Hagyományos lecsapódó egérfogó tepertővel csalizva. Ellenállhatatlan. Olcsó, tiszta, nem kopik, nem méreg, nem kínozza az egeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!