Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Felújíjuk a szobámat, valami...

Felújíjuk a szobámat, valami ötletek?

Figyelt kérdés
A szobám mennyezete és az ágy felőli fal piros, aranyozott mintás tapétával van kirakva. A többi falat milyen színűre fessem? Mert azért nem szeretném hogy nagyon romantikusnak, meg olyan éjszakai helynek tűnjön, hanem inkább lányos szobának. Az agyam meg a szekrény is olyan krém színű, vagy majdnem fehér lesz. Szóval csak az kell még, hogy milyen legyen a maradék fal színe.

2014. okt. 25. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%

Bármit is fogsz sajnos csinálni, akkor is bordély jellege lesz.

Nem való ez amit te irtál sima kisszobába. Csak nagyon nagy tereknél alkalmazható izlésesen. Kistereknél abszolút bordély fieling.

2014. okt. 25. 19:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Na, szuper.. Már nemtudok mit csinálni, nem mondhatom anyuéknak hogy nem tetszik, vegyünk másat, mert elég drága is volt.. Ha a többi falat fehéren hagyom akkor az nagyon béna lenne?
2014. okt. 25. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz, ha a többi fal fehér marad.
2014. okt. 25. 20:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. :)
2014. okt. 25. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
szerintem meg simán mehet mellé valami bodza szín vagy halvány tejeskávé szín
2014. okt. 25. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
5%
Én még most szedetném le-a helyedben.
2014. okt. 25. 20:10
 7/13 anonim válasza:
0%
Szerény véleményem szerint a türkizkék jól mutatna.
2014. okt. 25. 21:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még gondolkodom a színen.
2014. okt. 25. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Az első lakásunk és a két évig tartó felújítása után azt mondom, hogy nem érdemes belecsapni a lecsóba és lerendezni egy hét(vége) alatt. Ha benne laksz, megszokod, akkor látni fogod, hogy kell-e más szín, jó-e. A kezdeti elképzeléseink, mikor megvettük a lakást teljesen mások voltak, de hála a jó égnek nem volt pénzünk mindent egyszerre megcsinálni és benne élve jöttünk rá, hogy amiket terveztünk nem is lettek volna olyan jó választások, mert sötét lett volna, nem illett volna össze, sok lett volna stb.

Szerintem most hagyjátok fehéren, és majd ha használod kialakul, hogy egyáltalán kell-e oda bármilyen szín mellé, vagy ha igen, akkor milyen.

2014. okt. 29. 18:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy döntöttem hogy fehér marad egy ideig. Aztán ha majd úgy alakul valamilyen húzza passzoló színnel hangulatosabbá tesszük.
2014. okt. 30. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!