Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Patkány/ egér kiirtása?...

Patkány/ egér kiirtása? Szomszéddal mit lehet tenni ezügyben?

Figyelt kérdés
Soha nem volt egerünk, de hála a kedves szomszédnak már tele vagyunk patkánnyal és egérrel. A kazánházban szétrágták az ajtókeretet, onnan 1 ajtó választ el a háztól és rettegek hogy bejonnek!!! Nagyon dühít az idióta szomszéd aki 10-20 éve rohasztja a szénát (nem bontja el mert szigetel), és természetesen tökéletes a kártevőknek. Mitévő legyek? Minden tiszta ürülék, naponta mosom fel hipós vízzel a követ, mindent szétrágnak és folyton jönnek át! Eszem megáll hogy őket nem zavarja ez. Kitudja milyen betegségeket terjesztenek amellett hogy mindent szétszednek.
tegnap 11:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy a szomszéddal mit lehet csinálni (talán ÁNTSZ?) a kazánházra viszont zártszelvénykeretes vasajtót tennék, azt soha nem rágja szét semmi.
tegnap 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyed a mérget és használd. Ne csak egyfélét, többfélét.
tegnap 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Nébih-nem jelentettük ezt a hasonló problémát. Bejelentettük ki is jöttek átmentek a szomszédba nyomokat keresni és mivel valós volt a bejelentés így kötelezték a rendrakásra.
tegnap 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Méreg + csapda.

Amúgy egér csak ott van, ahol kaját talál... ha a kazánházadba bejutnak, old meg, hogy ne tudjon bejutni. Ha nem talal kaját, nem fog mwgtelepedni nálad.

Csapdába meg jó szagos kolbászt, arra rámennek.

tegnap 12:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom mit esznek mert mar a padlasra is bekoltoztek (hallani ejszaka oket). Muanyag teraszajto vezet a kazanhazhoz de ha veletlen nyitva marad siman bejohet. Azert kerdeztem kedves elso mert az ANTSZnel nem talaltam semmi ilyen lehetoseget. Nem tudom mit ehetnek de reggelre a fa ajto keretet szana szet ragtak. Nagyon bosszanto mert nem ezert epitgetjuk a hazat hogy a putris szomszed miatt megegyenek a patkanyok es egerek minket
tegnap 13:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Merget meg nem szivesen tennek ki, falun elunk sok a cica errefele es masnak nem szeretnek artani. De hiaba irtom ha odaat a feszek :(
tegnap 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Macskának nem sok baja lesz tőle
tegnap 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahhpz rohadtsok mérgezett egeret meg kell ennie
tegnap 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan használj mérget, nem fogják megenni a házi állatok mert olyan adalék van benne ami keserűvé teszi.

Méregből tegyél ki több helyre és ha látod hogy fogy naponta pótold.

Első héten mondjuk használj ilyet:

[link]

Második héten máshova helyez ki méreganyagot és szintén ahogy fogy pótold.

[link]

Harmadik héten meg helyezz ki ilyet:

[link]

Azért fontos váltogatni mert a patkány okos állat és ha megdöglik pár példány akkor ahonnan ettek onnan már nem fognak.

tegnap 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!