Nem birom a konyhámmal járó teendőt. Elbogarasodott valami, kidobtam, de mindig vannak. Mi tegyek?
Komolyan elkezdtem egy hirdetést kiírni, hogy valaki segítsen elmosogatni az összes edényt.
Nem eszek rendes ételt, nem főzök, mert undinak érzem a konyhát. Mindenem a hűtőben van. De naponta előkerül egy bogár.
Tulajdonképpen nincs bogaras élelmiszer.
Mit csináljak? Dobjak ki minden. Élelmiszert, töröljem át megint a szekrényt?
Szerintem ugyanúgy maradni fognak.
Olyat én is tapasztaltam.
Remélem nem a közelemben laktok...
Milyen bogarak?
Egyszer ilyen kis fekete repülő vackokkal lettünk tele, azt olvastam, hogy a papír csomagolásokba be tudják fúrni magukat és a lisztféléket, teákat szeretik. Megelégeltem. Én semmiben nem találtam őket, de MINDEN teafüvet, lisztet, cukrot és egyebet kihajítottam. Amit vettünk, azt már dobozoltam, zacskóztam. Mindent kipakoltam a szekrényekből, fertőtlenítettem a szekrényt és ami olyan volt, azt visszapakoltam. Eltűntek. Nagyon utáltam. Amióta házban vagyunk szerencsére még nem találtak be minket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!