Családi ház terasza fölé épít fészket madár (kb. Veréb). Hogy tudnám megakadályozni?
Figyelt kérdés
A hányszor lepiszkálom, mindig újra kezdi...máj. 26. 14:52
1/10 anonim válasza:
Szegény kismadárka..
Inkább szögelj alá egy deszkát, mint a fecskepelenkák, nem fog koszolni.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem fecske....
És koszol....
máj. 26. 15:12
3/10 anonim válasza:
HA egy deszkát/falemezt a fészek alá szerelsz, akkor arra meg a piszok.
Hagyd inkább fészkelni
4/10 anonim válasza:
A veréb nem rak fészket sima falra, mint a fecske. Valami rés kell neki, amibe belehordja a fészekanyagot. Ezt a rést nem lehet megszüntetni? (De még a rozsdafarkú is így épít fészket, nálam a gázórára fészkeltek egyszer. Nem akartam balhét a szolgáltatóval, gyorsan lyukat vágtam egy műanyag kannára, átraktam bele a fészekanyagot, felkötöttem a gázóra mellé, és szépen költöttek is benne.)
5/10 anonim válasza:
Vannak ilyen szöges cuccok amiket fel lehet tenni
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben nekem is jött az ötlet hogy betömöm a lyukat...
Azóta nem jön oda.
máj. 27. 07:54
8/10 anonim válasza:
A madár összekoszolja a terasztetőt? És ezért kártevő? Képzeld magad elé az összes szemetet, amit te meg a családod termelt az elmúlt 30-40 évben. Az egy hegynyi mocsok, a madár meg egész életében termel pár deka piszkot.
9/10 anonim válasza:
8. én is ezt mondtam de lepontoztak, majd ki is moderáltattak. Ennyit ezekről....
10/10 A kérdező kommentje:
...csak nem mindegy, hogy az a 'pár deka piszok' hova hullik (fejünkre, kajánkba....), vagy csak..
jún. 3. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!