A madár szétszedi a szigetelést! Mit csináljak vele? Hogyan lehet elzavarni?
A rohadék két öklömnyi lyukat vájt az homlokzati szigetelésbe! Betömködtem, erre másnap fél méterrel arrébb csinált egy még nagyobb lyukat. Azt is betapasztottam, erre elkezdett egy harmadikat.
Már körömlakklemosóval veszem be a xanaxot!
Ne kérdezd milyen madár, nem tudom, nem értek a lovakhoz!
A madár rendeltetés szerűen működik - ő azt tanulta, hogy amelyik felület kopog az üreges és amelyik üreges abban rovarok vannak, a rovarok pedig csemege. A te házfalad pedig ugye kopog, mint egy korhadó fa, mert hungarocell a szigetelés, következésképp érdemes megbontani ízes kukacok után kutatva.
A megoldás, hogy mikor cseréled a szigetelést (30-40 év az élettartama) akkor kőzetgyapotot raksz fel pl. szálcement homlokzatburkolattal. A madár egy idő után rá fog jönni, hogy nincs kaja a falban és betömöd a lyukakat, bár természetesen néhány évente jöhet egy újabb próbálkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!