Egy kismadár mindig bejön a redőnydobba a szobánknál! Mit csináljak, hogy elmenjen?
Ez a madár nagyon idegesítő és attól félek, hogy valamiben kárrt tesz!Eddig csak úgy tudtam "elkergetni", hogy megkopogtattam a redőnydobot többször is, és elment.De hamar visszajött.....
És valljuk be nem a legkellemesebb ha 0:30 kor kapar mert az ember nem tud aludni!
Légyszi emberek segítsetek!Nagyon sűrgős!
1.Igen biztos, hogy madár, amikore elkergedtem láttam kirepülni.
2.Tuti nem egér, az egér nem szokott plafonon mászni, és amúgy is láttam a madarat kirepülni.
3.Igen van annyi nyílás, hogy beférjen.
4.EZ EGY MEGOLDÁSRA VÁRÓ PROBLÉMA!
5.Szerintem nem védett de köszike óvatosabb leszek! :)
A harmadik válaszolómnak nagyon köszönöm, szólók egy ablakosnak és feljebb rakatom.NAGYON KÖSZI:)
Egér vagyis nem egér, hanem pocok, azaz gözü mászik a plafonon és a függőleges falakon is! Nálunk a stukaturos mennyezet sarkát rágta ki és lejött a padlásról. Aranybarna színű és villámgyors, szinte repül, lehet, ezért láttad madárnak. Ezek mindent kirágnak, a pulóveredből fészket építenek, de előbb szétrágják, vírusokat terjesztenek és nehéz megszabadulni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!