Földszinti lakásba bemásznak a bogarak? Életemben elősz9r fogok földszinten lakni, ilyen kis kertecske is van az ablak előtt, be fognak jönni rovarok?
Én térdig járok a bogarakban.
Kertes ház.
Szóval vegyél jó sok mérget...
Gyerekkoromban kertes házban, földszinti lakásban nőttem fel. Állandóan tele volt kaszáspókokkal, komoly fóbiám alakult ki ez miatt.
Persze egy-egy rovar akár panel emeletére is bemászhat, berepülhet, de a mennyiségi különbség elég komoly.
tizediken egy hete 4 akkora sáskát fogtam éjjel, hogy olyat előtte csak képen láttam.
volt kb 8 centis.
Én épp mostanában költöztem panelból földszintes, régi téglaházba. Rettegek a pókoktól, úgyhogy lelki szemeimmel már láttam ahogy ellepnek a rovarok. Beköltözés előtt tettem fel mindenhová szúnyoghálót és mindent befújtam rovarirtóval. Harmadik hete lakom itt és napi és egy-két hangyán kívül mással eddig még (szerencsére..) nem találkoztam.
Egyébként egy-két kisebb pók a panel 3. emeleten is előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!