Mit tegyek az egerek ellen?
Meglepően hangos tud lenni, dörömböl konkrétan, pedig biztos hogy egér, hallom ahogy a gipszkartonon megy, a nyest sokkal hangosabban futkorászna.
Mogyoróvajat próbálj meg csattanós csapdába tenni, azt nem szedi ki és nagyon szeretik. Aliexpress-en kapni olcsón, nagyobb mennyiségben. Meg kapni ilyen 1 méteres ragasztócsíkot is, ha esetleg valahova tudod használni.. tetőre vezető úton, akárhol.
Nálam ma este még csend van, de még csak 7 óra van. Kb már utálom ha sötétedik, mert akkor tudom, hogy kezdődik..
Holnap megint kint leszek egész nap a ház körül, és folytatom a munkát.. foltozok
gondolod, hogy lelépett volna magától? 3 napja én sem hallottam semmit (nagyon lekopogom!) az alábbiakat csináltam:
- padlás teli méreggel és csapdával
- álmennyezet és padlás közti részben csattanós csapda
- kint elhelyeztem a garázsban, melléképületben, kazánházban ragadós csapdákat
- 2 kismacskát nevelek az udvaron
- udvaron is elhelyeztem 3 ragacsot, amiket körberaktam téglával, hogy csak egér férjen hozzá, és a macska ne tudja elmozdítani
- pur habbal, szilikonnal, lépésálló nikecel + rajta csemperagasztó- bezártuk az összes padlásra, álmennyezetre vezető utat
egyelőre csend van... de komoly meló volt, ma már egy fokkal nyugodtabb vagyok.. remélem így is marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!