Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ágyi poloska ellen mi a...

Ágyi poloska ellen mi a leghatásosabb írtószer amit használnak?

Figyelt kérdés

Már harmadszorra jön ki a "szakember", semmit nem talál, befúj 10 perc alatt gyorsan ilyen pumpás permetezővel, már aznap vagy a következő éjszaka csípésekre ébredek.

Valószínűleg kóklereket hívtunk, mert még nekünk kellett szólni, hogy a fali képek alá is nyomjanak írtószert.

Erre kifizettem 40ezer ft-ot, mert a 3. "garanciális " volt.

Szerintem én alaposabban megcsináltam volna, ha veszek 5 flakon írtószert a boltban.

Még azt se mondták, hogy mossuk ki az ágyneműt 60fokon.

Esetleg tudnátok megbízható, alapos cégeket ajánlani Budapesten, akik lehetőleg hatásos írtószert használnak, és nem 10 perc alatt rohannak végig 2 szobán?

2023. júl. 30. 08:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Az egész életed ezen rovarok körül fog forogni, ha nem teszel valamit. Nálam miután kiirtották pszcihésen annyira megviselt, hogy ne tudd meg, pedig még csak el sem volt szaporodva.
2023. júl. 30. 17:12
 12/19 A kérdező kommentje:

De mit tehetnék?? Ez megy már itt évek óta, hidd el hogy engem is megvisel, kegyetlen állapot ez. Főleg most, hogy ilyen intenzíven jelen vannak :(

Nem tudok mit tenni azon kívül, hogy kihívom a bogárírtókat.

Ha tehetnénk elköltöznénk, de ide vagyunk kötve, mivel önkormányzati lakás. Akiktől meg elterjedt ez az egész azoké meg saját, és nem lehet mit kezedeni velük.

Ez magyarország, ha magántulajdonod van tönkreteheted 3 szint életét, semmit nem tudnak veled tenni.

Volt aki feljelentette már őket többször, rendőrt kihívták rájuk, semmi nem történt.

Közös képviselők csak a vállukat emelik, egy közös képviselő ismerős is megmondta, hogy semmit nem tudunk tenni.

2023. júl. 30. 17:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell őket nyírni, nem maradt más alternatíva. De kell egy terv. Kockázat van, de ha jól ki van dolgozva, akkor megérné.
2023. júl. 30. 17:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Értsd meg, hogy cseppet sem elég csak egyetlen lakásban irtani őket!!!

Az ajtó előtti csótányirtónak sem látom különösebb értelmét, mert nemcsak az ajtón át jönnek a lakásoka, hanem a legkisebb résen is átbújnak az alattuk vagy fölöttük elhelyezkedő lakásokba is a csővezetékek mellett, ablakon keresztül stb.

Egyetlen módja a végleges kiirtásuknak, ha MINDEN lakásban, TÖBB ALKALOMMAL végeznek poloskairtást.

Bővebben nézz utána a Google keresőben.

2023. júl. 30. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz bővebben:

[link]

2023. júl. 30. 18:07
 16/19 A kérdező kommentje:
14, tudom hogy mindent lakasban ki kell irtatatni, de mas lakasa folott nem rendelkezek hatalommal. Meg ki is fizetnem nekik, de ezek agressziv bolondok.
2023. júl. 30. 18:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mozgassatok meg (ne csak Te egyedül, hanem sok-sok aláírással) minden követ: önkormányzat (övé az egyik lakás, tegyen rendet a bérlőivel!), ÁNTSz, rendőrség, rádió, tévé...

Ne kedvetlenítsen el egyetlen sikertelenség!

2023. júl. 30. 18:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, pár hónapja nálunk is volt ez a probléma, de a kezdet kezdetén csíptük el, és egyetlen alkalommal az ágy befújása Protect-B-vel megoldotta a problémát. De közben utána is olvastam. Nagyon jókat írtak az ózonos befújókról. Ha a mellettetek levő lakás állandó utánpótlás-forrás, én beruháznék egy ilyenre. Több órán át kell a lakásban fújatni. Aztán órákon át várni és utána lehet szellőztetni. Tehát addig nem lehet a lakásban tartózkodni. Viszont vegyszermentes, mindenhova behatol és mindent elpusztít (szerintem pl. a hangyákat is). Emellett, ha már megvan, az autód klímájának a fertőtlenítésére is használhatod.

Amiket néztem, azok 40-70e körül voltak. Nem kevés, de már ti is fizettetek 40e Ft-ot, és ha megint előjönnek a poloskák, újra fizethettek. Ez meg egyszeri költség.

2023. júl. 30. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Még amit megtehetsz, nálatok a következő irtás előtt nagyon-nagyon alaposan takaríts ki, húzd el a bútorokat, forgasd fel az ágyat, és a porzsák azonnal lakáson kívül nagy kukába menjen zárt zacsiban. A cél az, hogy a petéket összeszedd, ne legyen miből kikelnie a következő generációnak.

Nézd át az ágyneműt (nem a huzat, a belevaló). Nálunk a steppelt ágynemű varrásaiba fészkeltek bele, kib.ott undorító volt, mikor rájöttünk, főleg belegondolni, hogy azon volt az arcom, fejem... brrr, még így visszagondolva is a hideg ráz. Sok fekete kosz árulkodó, az a kakijuk, amerre eljárnak.

Ha magától nem teszi a szaki, kérd meg, hogy szórja be a problémás helyen lévő konnektorokat, még ha nem is gagyi panel, ki tudja...

Az ózongenerátor valóban jó ötlet lehet, én is olvastam róla annak idején.

Plusz, ha önkorm. lakás, én jelezném feléjük is, hogy visszatérő a probléma, hátha ők hatásosabban tudnak fellépni a közösképviselet ellen.

2023. júl. 30. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!