Melyik a leghatásosabb rovarirtó szer nagytestű pókokra?
Ma volt bent valamilyen 2,5-3 centis, vastaglábú pókféle (nem keresztes, talán farkaspókféle) a lakásban, és a a Protect mászórovar elleni spray nem igazán használt. Ráfújtam körülbelül a fél flakont és még mindig rohant. Megfogni nem tudom, mert a fújótávolságot is alig bírtam megtartani a félelemtől, másrészt allergiás vagyok a legtöbb csípésre, ezért nem kockáztathatom meg, hogy élve bent maradjon. (Szúnyogcsípéstől is golflabdanagyságú duzzanat lett a karomon, darázscsípéstől meg kórházba kerültem szóval ez nálam tényleg nem játék)
Évente átlagosan kettő ilyen nagy pók jön be a házba, eddig apám kivitte őket, de ő már nincs velem így kell valami hatásos megoldás ellenük...
Leghatásosabb a papucs.
Volt pók, nincs pók...
Papucs.
De ha nem basztatod akkor nem csíp meg, és még a szunyogokat is elkapja.
Azonnal nem hatnak, de idővel elvileg igen. Ilyen pl az insecticide is.
Ha gyorsan hatót akarsz, akkor valami erős darázsírtót próbálj. Azokat ők se szeretik.
Nem akarom piszkálni, de elég ha hagyom, hogy a lakásban mászkáljon, aztán nem veszem észre, véletlenül hozzányúlok, megmar és meg is van a baj.
Szúnyog szerencsére nincs a lakásban.
Köszönöm, akkor legközelebb azzal próbálkozom!
Végül a darázsirtót próbáltam ki egy ugyanolyan, ugyanakkora pókon. A wc-n ültem amikor a kád alól kiszaladt, fel a papucsomra. Konkrétan leugrottam az ülőkéről annyira megijesztett.
Nem tudom megölte-e mert ugyanúgy elszaladt, be a tisztítószeres flakonok közé. Később ránézek, de nagyon erős a szer és elszédültem tőle, szóval ki kellett jönnöm onnan egyből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!