Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ágyi poloska Ántsz?

Ágyi poloska Ántsz?

Figyelt kérdés

Ma jött egy nő hozzánk, hogy a házunkból valaki ágyi poloska jelenlétét észlelte, ezért jött megnézni, hogy nálunk van e poloska.

Semmi papírt nem mutatott,hogy hatósági személy, még a cipőt sem vette volna le, ha nem szólok.

Kézmosás nélkül akart bemenni a háló szobába, hogy az ágyat megnézze.

Ennyi esze lenne egy Ántsz-nél dolgozó személynek?

Most attól félek, hogy áthozta mastól hozzánk. Az egész lépcsőházat végig járta.

El lehet így kapni, ha két percre bejön?

2023. ápr. 6. 18:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó hsz, ezen jót nevettem. 😂
2023. ápr. 6. 20:09
 22/33 anonim ***** válasza:
87%

"így el fogják terjeszteni az egész házban"

Az ágyi poloska nem valami légúti fertőzés, hogy csak úgy elterjesztik.

"hogy az ágyat megnézze"

Az ágyi poloska nem csak az ágynál lehet, ágy közelében gyakorlatilag bárhol megbújik és nyilván a rejtőzködő életmódja miatt nem is egyszerű észrevenni, kivéve ha már annyi van mint a rohadt élet.

"Ennyi esze lenne egy Ántsz-nél dolgozó személynek?"

Neked ennyi eszed van, hogy beengedsz szó nélkül egy vadidegent a lakásodba?

"Most attól félek, hogy áthozta mastól hozzánk."

Hát helyedben nem ettől félnék.

"El lehet így kapni, ha két percre bejön?"

Ugye említettem már, hogy az ágyi poloska egy rovar, és nem egy fertőző betegség?

2023. ápr. 6. 20:40
 23/33 anonim válasza:
93%

20

Nálunk radiátor csere lett volna, de konvektor volt. Azt mondták megoldják azt is :D

2023. ápr. 6. 20:41
 24/33 anonim ***** válasza:
94%

"állítólag a közös képviselő szólt"

Amúgy neked annyi eszed nincsen, hogy a közös képviselőt kérdezd meg? Istenem...

2023. ápr. 6. 20:45
 25/33 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk a nyitott folyosóra jött valami kisebbségi aki nézelődött meg irkált.

Kérdeztem mit keres azt kamuzta, hogy a homlokzat felújítása miatt van itt, de látszott, hogy fogalma nincsen a szakmáról. Kérdeztem milyen cég, hátha ismerem, de azt mondta nem tudja. Nem tudja melyik cég? Nem. Oké. Itt érezte, hogy ez egy hülye helyzet, így elköszönt és elhúzott.

2023. ápr. 6. 20:47
 26/33 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk egyszer valami nyílászáró felmérés dumával járt körbe egy fickó. Mondtam neki, hogy nem láttam semmilyen előzetes tájékoztatást. Hát, ők nem szoktak szólni előre. Kérdeztem, honnan jött. Azt mondta, Miskolcról. Mondom, nem ez érdekel, hanem hogy melyik cégtől. Valamit összevissza hebegett, aztán elment.
2023. ápr. 6. 20:53
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés eszembe juttatta, hogy talán egy éve lehetett, amikor egy pasas bekopogott hozzám, és valami ellenőrzést vagy mi az anyám tyúkját mondott az erkélyről. Érdekesen néztem rá, tekintve, hogy elég jól látszik kívülről is, hogy a középső részen lakóknak nincs erkély.
2023. ápr. 6. 23:51
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy gyors "értékbecslés" volt, hogy hova lesz érdemes betörni.

Soha nem engedünk be senkit, ez alap.

Ha a közösképviselő jön vele, akkor ok, de amúgy mindenkit el kell küldeni az anyjába.

A vízóraleolvasót a vízóráig engedem be, a szobák ajtaja be van csukva.

2023. ápr. 7. 07:48
 29/33 anonim ***** válasza:
31%

Jó azért tegyük hozzá, nem feltétlenül jelent minden rosszat :D

Nálam panellakásban ki kellett cserélni a hátfal mögötti WC csatlakozó csöveket.

Mondta a gépész, hogy majd előtte végig mennek az emberei, becsöngetnek, kopognak, hogy most egy 10 percig ha lehet ne húzzák le a WC-t mert a nyakukban landol minden.

Na mármost az embereinek volt annyi eszük, hogy pont azt küldték körbe, aki alapvetően nem igazán tud értelmesen összerakni 2 mondatot és úgy néz ki mint egy lecsúszott hobó alkoholista :D

Kíváncsi lettem volna az emberek arcára, szerencsére nem történt "baleset".

2023. ápr. 7. 22:02
 30/33 anonim ***** válasza:
38%

1. A Nemzeti Népegészségügyi Központ az az országos szakmai irányító szerv(közegészségügyi, járványügyi), nincs hatósági jogkörük.

2. Hatósági jogkörrel (közegészségügyi, járványügyi) a járási hivatalok népegészségügyi osztályai rendelkeznek, akik nem az országos NNK beosztottai, hanem a kormányhivatalok kormánytisztviselői.

3. ÁNTSZ már valóban nincs (2013-óta!!), de az emberek számára ez követhetetlen, ezért egyszerűség kedvéért azt szoktuk mondani, hogy ÁNTSZ-től jöttünk és mindenki érti.

4. Hatósági igazolványuk van.

5. Rendőrt ha hívsz, és mégis hatósági eljárás részese vagy, akkor eljárási bírságot kell fizetned mert akadályozod az eljárást. Igazolványt viszont kérheted és köteles is felmutatni az ellenőr. Magától is mutathatta volna (sőt kellett volna).

6. Ágyi poloska egészségügyi kártevő. (18/1998. (VI. 3.) NM rendelet

a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről) A fertőzött lakás birtokosát, tulajdonosát kötelezhetjük irtásra. Amennyiben nem irtat, vagy akadályozza az eljárást bírságoljuk.

7. Amit leírták, abból biztos vagyok hogy nem betörés előkészítő jár nálad, legfeljebb az ügyintézés hivatalos része szakszerűtlen volt.

8. Ágy poloska repedések, konnektorok, vezetékek mentén és persze fertőzött textillel és bútorral terjed, nem azzal hogy valaki bejött hozzád.

2023. ápr. 9. 21:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!