Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ágyi poloska Ántsz?

Ágyi poloska Ántsz?

Figyelt kérdés

Ma jött egy nő hozzánk, hogy a házunkból valaki ágyi poloska jelenlétét észlelte, ezért jött megnézni, hogy nálunk van e poloska.

Semmi papírt nem mutatott,hogy hatósági személy, még a cipőt sem vette volna le, ha nem szólok.

Kézmosás nélkül akart bemenni a háló szobába, hogy az ágyat megnézze.

Ennyi esze lenne egy Ántsz-nél dolgozó személynek?

Most attól félek, hogy áthozta mastól hozzánk. Az egész lépcsőházat végig járta.

El lehet így kapni, ha két percre bejön?

2023. ápr. 6. 18:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
96%

A felettem levőkkel értek egyet.

Zárjatok mindent. Esetleg egy kamerát is felszerelnék ami a bejárati ajtóra néz. Akár működőt, akár nem. Hátha elijeszti, ha valaki megpróbálna bemenni.

De nagyon gyanús, hogy pont most húsvétkor ment, amikor egy csomó ember elutazik.

Jobb félni, mint megijedni!

2023. ápr. 6. 18:56
 12/33 anonim ***** válasza:
95%

Hatósági területen (is) dolgoztam sokáig, világ életemben nem hallottam még ilyenről, hogy az ellenőr berongyol egy hálószobába...

Kérdező, Te tényleg ennyire h*lye vagy? 🤔

2023. ápr. 6. 19:17
 13/33 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként az ágyi poloska pont nem megy át a szomszédba...😂
2023. ápr. 6. 19:18
 14/33 anonim válasza:
94%
Zárj be mindent, egy riasztó se ártana. Mostmár tudja mennyire nehéz feltörnia zárat és mi hol van
2023. ápr. 6. 19:30
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk más miatt voltak kint (vizet bemérni, mert akkor még csak kútvíz volt). Bemutatkozott, mutatott igazolványt és nem bejött hanem megkért, hogy mutassam meg hol a csap stb. Nem ment magától sehova, be sem lépett amíg én nem engedtem, pedig én hívtam ki őket. Ráadásul alá kellett írnom, hogy kint volt, levette a mintát stb. Mindenféle papírok nélkül nem mehetnek ki, egy rahedli papírmunka egy ilyen, amiket neked is alákell írni, hogy volt ott. A poloska meg bosszantó, de ha felfedezik valahol nem kimennek a népegészségügyi hivataltól, hanem mindenkit értesítenek a házban, hogy ez van, írtani kell, figyelje mindenki és/vagy írtás lesz ekkor meg akkor, legyél otthon beengedni.
2023. ápr. 6. 19:32
 16/33 anonim ***** válasza:
93%
És csodálkozunk, hogy a csalók éppen fénykorukat élik. Tényleg léteznek ilyen ostoba emberek, hogy egy vadidegent szó nélkül beengednek a lakásukba anélkül, hogy az igazolni tudná a jogosultságát? Elszomorító...
2023. ápr. 6. 19:36
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

"Ő mondta, hogy állítólag a közös képviselő szólt, hogy jönni fognak."

Vagyis a nő mondta ezt? Neked szólt a közös képviselő? Szomszédoknak szólt?

Ha nem, telefon a közös képviselőnek azonnal, és minden kiderül.

Közös képviselőnek vagy gondnoknak kötelező az ilyesmiről előzőleg tájékoztatni a lakosságot írásban, kitenni a bejáratra, vagy lift mellé, hirdetőtáblára, ahová szokta.

Ha nincs tájékoztatás, ne engedj be senkit a lakásodba.

Bevallom, én is beengedtem egyszer így valakit, hülye voltam, az illető valami szerelésre hivatkozott és előleget akart kérni. Nem fizettem, szerencsére nem lett semmilyen következménye a látogatásának, de így is tanultam belőle.

Nálunk ha ágyi poloska van valamelyik lakásban, kiírják az érintett emeletet és hogy mindenki figyelje a lakásában, aki talál, hívjon irtót saját költségére. A kötelező és ingyenes évi kétszeres rovarirtásról előre tájékoztatnak.

Figyeld a kiírásokat, ne engedd be, aki gyanús.

2023. ápr. 6. 19:48
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Szavazati jogod az persze van mi?
2023. ápr. 6. 19:49
 19/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem attól lesz poloskád, hogy körbejárt.

Ha a házban van és az nem tudja/akarja teljesen kiirtatni, csak idő kérdése, hogy bejusson hozzád is.

2023. ápr. 6. 19:50
 20/33 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk a házban rendszeresen "ablakcsere lesz, a közös képviselő küldött" dumával jönnek, időnként ablak helyett radiátort mondanak. Vicces volt amikor a közös képviselő mesélte, hozzá is bejöttek ugyanezzel a szöveggel, aztán amikor mondta nekik, hogy ő a közös képviselő elrohatnak. :D
2023. ápr. 6. 20:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!