Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Emiatt lehet rengeteg patkány?...

Emiatt lehet rengeteg patkány? Ilyenkor csak a költözés marad?

Figyelt kérdés

Domboldalban lévő házról van szó, még megpróbálom teljesen ellehetetleníteni a hátulról való feljutást a padlásra a patkányoknak, hogy kivágom a hátul lévő fákat, meg némi földmunka.

De a másik baj a szomszéd madármániája, rengeteg galambot tart egy ócska bódéban, meg a kertjében szanaszét mindenféle madár, liba, kacsa, stb.

Azoknak semmi ól nincs, szabadon az itató, csak azt látom néha, zsákszámra cipeli be a magokat.

Gondolom erre jön a sok patkány.

Vannak macskáim, egerésznek is, de nem győzik szerencsétlenek.

Azok is most inkább bent lennének, nem kint ugrálnának a ház körül.

A szomszéd azt mondja, irtsam az egereket, patkányokat, ahogy tudom...

Neki két vizslája van(kint éjjel a hidegben), erre a feladatra.

Már tényleg ott tartok, inkább elhúzni innen, mert gyakorlatilag szétrágják a patkányok a házat.

Már várom komolyan, mikor esnek be a mennyezetről a szobákba ezek a dögök.

Ő meg azt mondja, az én diófám miatt jönnek a patkányok.

Na azon a diófán kb 3 éve nincs semmi, valami betegség miatt.

2021. dec. 3. 10:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
És még az jutott eszembe, hogy egy darab macska annyi patkánnyal azért lehet, hogy nem tud mit kezdeni.
2021. dec. 7. 19:09
 22/23 anonim ***** válasza:

Ezt is lefigyelheted:

https://www.youtube.com/results?search_query=rat+alarm

Kipróbálod, hogy telefonról lejátszod a patkányoknak? Kíváncsi vagyok, mit szólnak.

2021. dec. 7. 19:37
 23/23 anonim ***** válasza:

Találtam még egyet:

[link]

Vannak vásárlói visszajelzések is.

És egy illusztráló videó - ami miatt meg is sajnáltam a kis patkányt. (Semmi véres dolog, nem kell aggódni.)

2021. dec. 7. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!