Mit csináljak ha a költözésünknél nem szeretnék segíteni a kipakolásban mert rengeteg csotány van?
Lustálkodj csak, és nézzed szépen, ahogy a többiek dolgoznak. Esetleg elkezdheted mesélni, hogy mennyire fáj a fejed, és emiatt nem tudsz segíteni nekik...
Érdekes, eddig megfelelt lakhelyként a csótányos is, de mikor pakolni kéne, akkor hirtelen munkaundorod támad? Ez egy kicsit se gyanús, áááá....
Félsz a csótányoktól?
Most az új helyen van csótány, vagy a régi lakásból szándékoztok átvinni az újba őket?
Ígyis-úgyis találkozol velük minden nap, ne fesztiválozz, hanem menj segíteni!
Nyugi, a csótány nem szereti se az embereket, se a fényt. Max. a hullájukkal találkozhatsz, a többi menekülni fog!
#5:
"költözésünknél"
"Nyugi, a csótány nem szereti se az embereket, se a fényt. Max. a hullájukkal találkozhatsz, a többi menekülni fog!"
Ez így nem igaz.
Nálunk német csótányok jelentek meg.
Az elsőt úgy vettem észre, hogy az ágyamon ültem (erős fényben:)), és a "kedves" bogárka végigfutott volna a csupasz hátamon a nyakam felé. Hátranyúltam és lesöpörtem.
Ilyen volt:
Szerencsére eltűntek 2 héten belül.
Jó párat széttapostunk, meg fújtam ki irtószert is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!