Emiatt lehet rengeteg patkány? Ilyenkor csak a költözés marad?
Domboldalban lévő házról van szó, még megpróbálom teljesen ellehetetleníteni a hátulról való feljutást a padlásra a patkányoknak, hogy kivágom a hátul lévő fákat, meg némi földmunka.
De a másik baj a szomszéd madármániája, rengeteg galambot tart egy ócska bódéban, meg a kertjében szanaszét mindenféle madár, liba, kacsa, stb.
Azoknak semmi ól nincs, szabadon az itató, csak azt látom néha, zsákszámra cipeli be a magokat.
Gondolom erre jön a sok patkány.
Vannak macskáim, egerésznek is, de nem győzik szerencsétlenek.
Azok is most inkább bent lennének, nem kint ugrálnának a ház körül.
A szomszéd azt mondja, irtsam az egereket, patkányokat, ahogy tudom...
Neki két vizslája van(kint éjjel a hidegben), erre a feladatra.
Már tényleg ott tartok, inkább elhúzni innen, mert gyakorlatilag szétrágják a patkányok a házat.
Már várom komolyan, mikor esnek be a mennyezetről a szobákba ezek a dögök.
Ő meg azt mondja, az én diófám miatt jönnek a patkányok.
Na azon a diófán kb 3 éve nincs semmi, valami betegség miatt.
Nálam is csak néhány van a padláson, gondolom hierarchia van, többet nem engednek a sajátjaik fel.
Nem nagyon tudok velük mit csinálni, a ház kialakítása olyan, hogy hátulról feljutnak.
Meg gondolom régóta van ez az állapot, 3 éve vettük ezt a házat.
A volt tulaj is macskás volt, nem véletlenül gondolom.
A barom szomszédom miatt van minden, a hülye galambjai, meg a libái, kacsái miatt.
De ő amilyen házban lakik, neki teljesen mindegy, egy ótvar putri.
Meg kellett volna nézni jobban, hová költözünk. :(
Csak télen van ez, tavasztól eltűnnek a padlásról.
Sajnálom. Nagyon rosszul hangzik a helyzet. Nálunk is vélhetően a szomszédból jöttek.
És el tudtok szerinted költözni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__1148..
Szerintetek valami hasonló segíthet?
Esetleg egy nagyobb hatékonyságú - még csak az elején tartok a keresésének.
Ez egy külföldi cikk magyarra "fordítva":
Ilyen ultrahangos bigyóval én is próbálkoztam, valamennyire működött, csak most a macsekok miatt nem lehet, azokat is idegesíti elvileg.
Egy cica feljött utánam a padlásra, körbeszimatolt, na 1 napig síri csend volt.
Gondolom szívrohamot kaptak, mit keres ez ott.
De oda a macsek nem tud bemenni, ahol tanyáznak a patkányok, oda legfeljebb vadászgörény.
Elég dagadt macskám van.
Biztos sikerült eladni a házat, Budapesthez közel van, de más baj is van vele, nem csak a patkányok.
Nagyon vacak a tetőszerkezet, meg a debil szomszédaim, többek között ez a madárb.zi, meg a sok cigó a településen, ami kissé bosszantó.
Majd tavasszal megkeresek egy ingatlanost, ők mindig el tudják adni.
Engem meg felhív valami kisebbségi, kiütéses leszek, nem volt semmi bajom velük általában, de az utóbbi időben, főleg itt kissé előjött belőlem a náci.
Értem. Reméljük a legjobbakat. :)
Azóta is a témáról olvasok, lehet, hogy találtam egy hatékonyabb készüléket (az átlagnál állítólag jobb).
Itt:
Van az oldalukon egy összehasonlítás is egy átlagos riasztóval kapcsolatban, mérésekkel támasztják alá. Állítólag az általuk forgalmazott az sokkal jobb.
Más fórumokon is olvastam, hogy az UH-os riasztók többeknek beváltak. És te is azt írtad.
A fenti honlapon azt írták, hogy csak némely macska nem bírja azt a hangot - ki lehet próbálni. Elvileg visszaveszik a terméket, ha nem vált be.
Elolvasod? Érdekel a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!