Anyám az őrületbe visz!! Mit csináljak???
Figyelt kérdés
Most az előbb láttam egy ágyi poloskás kérdést ezért már én is kiírom a problémám!Elmondtam ma anyámnak hogy találtam egy ágyi poloskát az ágyamba de anyám azt mondta hogy nem ágyi poloska amit találtam pedig az. Nem vagyok hülye. Aztmondta, ha majd megcsípnek és tényleg látja akkor majd kiírtjuk házilag mert nem fog kiadni millió pénzeket arra hogy kihívjunk profi írtókat és hiába magyarázom neki hogy házilag nem lehet véglegesen kiírtani őket de nem érdekli, meg se hallgat, legyint rám és most várjak 1-2 hetet hogy látszódjanak a csípések de én most aludjak a földön addig vagy mi???😐😐😲2020. nov. 16. 14:41
1/10 anonim válasza:
Várd már meg, hogy tényleg megcsíp-e! Ne legyél ekkora hisztigép!
2/10 A kérdező kommentje:
De ha várok akkor lepetél és mégtöbb lesz!!
2020. nov. 16. 14:58
3/10 anonim válasza:
Szedj össze 50ezer ft-ot, és hívd ki őket te. A két körös írtásnak kb annyi a vége.
4/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok, nem dolgozok még, hogy szedjek össze csak úgy 50 ezret??
2020. nov. 16. 15:01
5/10 anonim válasza:
És anyukád honnan szedjen máról holnapra 50ezret?
6/10 A kérdező kommentje:
de akkor szaporodjanak szét meg csípjenek szét éjszakánként?
2020. nov. 16. 16:15
7/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a dolog.
Ha meglátsz egyet, fényképezzed le a telóddal.
8/10 A kérdező kommentje:
#7 megcsináltam már
2020. nov. 16. 17:54
9/10 anonim válasza:
Hívd fel az ÁNTSZ-t - illetve valami más nevű utódja van - kiirtják, nem kerül pénzbe tudtommal, esetleg ha kerül, és társasház, akkor a társasház fizeti.
10/10 anonim válasza:
Lehet venni ágyi poloska irtó szert. Ágyneműt mosd ki 60 fokon, de a paplant,párnát ne tedd az ágyra vissza. Porszívózd ki az ágyat mindenhol.
Ha nem tudsz irtó szert venni,akkor fertőtlenítő hatású szerrel takarits.( Ki ne hipozd az ágyat.)
Egy 5-7mm méretű rovarról van szó, nem káros a csípése,szóval nem kell a hiszti.
Google sok tanácsot tud adni vagy tedd el a karácsonyi pénzed egy írtásra.
Ne szülőktől várj mindent, keress inkább alternatívát az otthoni megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!