Mit csináljak Édesapámmal? Örületbe kerget!
Próbálj meg vele kevesebb időt tölteni.
Költözz el, amint tudsz, az idő majd segít a kapcsolaton, ha egyébként szereted őt.
Ez lehet hülye kérdés, de van munkája? Esetleg valami hobbija?
Az én apukám miután nyugdíjba ment, akkor kezdte el ezt csinálni.
Nincs könnyű dolgod. Ne dumálj vele sokat.
Régi kínai közmondás, hogy amíg az oktalan fecseg, a bölcs hallgat.
Ne vitatkozz semmiképpen, adj neki igazat azután menj a dolgodra
De jó az apukádnak!
Ekkora fasz és mégis szeretik.
Engem meg senki se szeret, nem is értem.
Neked még egész jó dolgod van hozzám képest. Én néa azt kívánom bár ne lenne már az életemben az apám. Egyszerűen borzalmas. Szerinte az ő sikere az, hogy normális, tanult ember lett belőlem, mert csakis az ő evelésén múlt minden, anyám semmit se tett hozzá, pedig anyám adta a gyereknevelés 100%-át, és nem túlzás. Mostanra már egy alkoholista, zsémbes öregember lett, aki még mindig a 30as korosztállyal piálgat és elhord mindennek ha olyanja van, és én is senkiházi, semmirekellő vagyok.
Pedig utolsóéves orvostanhallgató vagyok, akinek életében 2 fiúja volt.
18:18 vagyok, akkor ebben az esetben tényleg nincs más, csak még kell tanulni kibírni valahogy. Nekem nagyon sokat segített, amikor elöltöztem otthonról, sokkal jobb lett apámmal is a kapcsolatom.
De teljesen átérzem, velem is azt csinálta mindig, hogy bejott a szobámba pakolgatni és szó szerint kereste, hogy mibe köthet bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!