Mit csináljak Édesapámmal? Örületbe kerget!
Figyelt kérdés
Apukám minden nap az őrületbe kerget. Mindenbe, de szószerint mindenbe képes belekötni, beleszólni. Ha valaki nem úgy cselekszik, mint ahogy azt ő akarja, vagy nem fogadja meg valaki a tanácsait, akkor pukkadjon meg (ennél cifrább szavakat használ.). Csak a politikáról és az emberekkel való problémáiról tud beszélni, ha felhozok egy másik témát, eltereli a fent írtakra. Nem tudja elviselni, ha nincs igaza. Minden hülyeségét rámerölteti, legyen az akár mi. Ha valamiben nem egyezik a véleményünk, egyből én vagyok a hülye p_csa. 10 percenként nyaggat, hogy egyek valamit, pedig rendesen eszek, nem sokat, se keveset. Beszéltem már vele ezekről, akkor is én voltam a hülye p_csa. Ezek ellenére, nagyon szeretnem Apukámat. Erre a helyzetre mi a megoldás? Mit kéne tennem? :(2020. jún. 22. 18:06
11/12 anonim válasza:
Ilyen helyzetben élek. Az a baj, hogy ilyenkor az anya/ másik testvérek sem tesznek semmit. Nálam konkrétan az anyám mindent apám segge alá tesz, nem veszekszik vele soha, pedig ember számba sincs véve, csicskáztatva van, mindent ő intéz a ház körül, kert-jószágok + még dolgozik is, csak sajnos szörnyű hogy ilyet írok de nagyon gyenge jellem az anyám, aki inkább mindent eltűr de nem akar veszekedést. + a nővérem meg amint tehette elhúzott itthonról, vissza se nézett. De jól teszi, amint én is ezt tudom tenni, megyek!
12/12 A kérdező kommentje:
21:52-es: Nem, Apukám barátnője is velünk él. Vele nem csinálja ezeket, ezért le se sz.rja az egészet.
2020. jún. 22. 22:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!