Nit csináljak? Őrületbe kergetnek!
Anyám nem tiszteli a magánéletem! Fürdés közben benyit elkezd velem ordibálni (leszögezném hogy 5 perc sem telt el hogy fürödtem).. Azért ordibál velem mert a gyerekek is fürödni akarnak! Meg mikor alszok és reggel van benyit a szobámba mint egy idióta és megint ordibál velem! Meg nappal nyitva kell hagynom az ajtómat hogy ők lássák mit csinálok! Nem csinálok szexuális dolgokat vagy mit xd csak szeretem hogy amit csinálok mondjuk rajzolok akkor azt csak én lássam!
Igen próbáltam vele megbeszélni de le se sz*rja!
Mit csináljak??
16/l
Mondd el rokonoknak, anyukád barátainak, vagy apukádnak (vagy olyan embereknek, akiknek nem szégyelled, es anyukád sokat beszél velük) Hátha ők beszélnek a fejével és fudnak segíteni. Ha már rád nem hallgat.
De semmiképp ne hagyd a dolgot, mert ha lesz barátod akkor nehogy abba is belekössenek meg ebből is baj legyen. Meg majd sok minden másba is...
1. Kommentelőnek
Haza sem fogom hozni ha lesz barátom/barátnőm mert ami itt megy az borzalom.
Senkire nem hallgat csak a feje után megy szóval rokonokra sem hallgatna..
2. Komizónak
Az lesz :D. Lelépek innen csak 2 év jeejj xd :D
Furcsa, hogy nem tiszteli a magánszférád
Mégis mire kiváncsi , amikor radnyit meztelenul , vagy reggel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!