Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek?! Már az őrületbe...

Mit tegyek?! Már az őrületbe kergetnek!

Figyelt kérdés

A szüleim regisztráltak a Facebook-ra... és mindenegyes képet amin rajta vagyok muszáj felrakni, megosztani és egyebek -.-"""" Nem érdekli őket, hogy nem akarom, vagy csúnya vagyok rajta, vagy cikis a kép... neem... akkor is le kell égetni a lányukat :@ Már mondtam nekik, hogy ez így nekem nem jó, és már fél világ rajtam röhög, de mintha a falnak beszélnék!! -.-" Mindig arra hivatkoznak, hogy bezzeg az xy is felrakta az nem baj. De b+ az az xy nem csak a leggázabb képeimet rakja fel -.-

U.i.: Bocsi ha van benne helyesírási hiba, csak telefonon vagyok.

Bocsánat a káromkodásért, de már teljesen kibuktam -.-

13/L

2014. máj. 4. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Tiltsd le őket.
2014. máj. 4. 10:36
 2/16 A kérdező kommentje:

1. Attól még mások látják

2. Akkor meg abból lenns tragédia, mivel állandóan az én oldalam bújják -.-

2014. máj. 4. 10:37
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
szegény, szüleiddel ülj le és beszéld meg velük.
2014. máj. 4. 10:39
 4/16 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk igazad van... Akkor töröld a szüleid fiókját.
2014. máj. 4. 10:40
 5/16 A kérdező kommentje:
Már az is megvolt, de nem mintha érdekelné őket amit mondok. :/ "Az a jó amit ők mondanak" szülők -.-
2014. máj. 4. 10:42
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor mekkora büntetést kapnék?! Ha már a 'vissza pofázásaimért' egy hónap szobafogságot kaptam. Mondjuk, én attól ugyanúgy csinálom, na de mindegy... :)
2014. máj. 4. 10:44
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
De ne mondd már, hogy a saját szüleiddel nem tudod megbeszélni ezt, hogy ha már felraknak rólad képeket legyen normális. Én örülnék ha lennének szüleim és raknának fel rólam "ciki" képeket.
2014. máj. 4. 10:45
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
mondd meg hogy személyeségi jogokat sértenek ezzel, ezt a törvény bünteti..jobb ha megértik.
2014. máj. 4. 11:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Jelentsd mindig az adott képet a facebooknak.
2014. máj. 4. 11:07
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

kérd meg őket normális hangnemben hogy mielőtt felraknak rólad képet azt beszéljék meg veled, hiszen ők se örülnének ha olyankép kerülne fel róluk ami nem az előnyös oldalukat mutatja...

Ha enm ahasznál a szép szó akkor pedig éjszaka mikor alszanak fotózd le őket és rakd fel őket facebookre "drágaszüleim szépeket álmodnak <3" címmel.

2014. máj. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!