A pattanások már az őrületbe kergetnek, és az arcbőröm se valami száraz. Tud rá valaki tippet?
Bőrgyógyász nekem nagyon sokat segített.
Azelőtt olyan volt az arcbőrőm hogy minden cm2 ben pattanás,pirosság stb. :S Rettenetesen zavart.
Most már szép,és kezelem rendszeresen..Doki irt szappant,meg krémeket.ÉS nagyon sokat segitettek.. Előtte kiprobáltam elég sok mindent,semmi sem segitett,sőt csak rontot az állapoton
1. voltam.
Kozmetikusnal is voltam,de ő sem segített,csak rontott a dolgon..
A rendszeres ápolás és tisztán tartás az alapja mindennek. Ha zsírosabb a bőröd, nyilván erre a célra szánt termékeket használj, melyek közül a legfontosabbak: tonik, zselé pattanásokra és lemosó. Esetleg egy nagyon könnyű hidratáló.
De sok természetes szer is kiváló célzottan a pattanásokra. Így például a teafaolaj, mely fertőtlenít (kis vízzel higitva tökéletes tonik, hipp-hopp leszárítja a pörsenéseket), méz mely szintén fertőtlenít, helyi kezelésre fogkrém, vagy vízzel kevert élesztő, ami pakolásnak jó. Ha ezek sem segítenek, bőrgyógyászhoz menny. Nyomkodni Tilos!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!