Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A pattanások már az őrületbe...

A pattanások már az őrületbe kergetnek, és az arcbőröm se valami száraz. Tud rá valaki tippet?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsen valaki! Házi arcpakolás vagy valami hasonlót keresnék.

2013. aug. 25. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász nekem nagyon sokat segített.

Azelőtt olyan volt az arcbőrőm hogy minden cm2 ben pattanás,pirosság stb. :S Rettenetesen zavart.

Most már szép,és kezelem rendszeresen..Doki irt szappant,meg krémeket.ÉS nagyon sokat segitettek.. Előtte kiprobáltam elég sok mindent,semmi sem segitett,sőt csak rontot az állapoton

2013. aug. 25. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:

1. voltam.

Kozmetikusnal is voltam,de ő sem segített,csak rontott a dolgon..

2013. aug. 25. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor megeshet hogy beiktatok egy ilyet! :)
2013. aug. 25. 14:17
 4/4 anonim válasza:

A rendszeres ápolás és tisztán tartás az alapja mindennek. Ha zsírosabb a bőröd, nyilván erre a célra szánt termékeket használj, melyek közül a legfontosabbak: tonik, zselé pattanásokra és lemosó. Esetleg egy nagyon könnyű hidratáló.

De sok természetes szer is kiváló célzottan a pattanásokra. Így például a teafaolaj, mely fertőtlenít (kis vízzel higitva tökéletes tonik, hipp-hopp leszárítja a pörsenéseket), méz mely szintén fertőtlenít, helyi kezelésre fogkrém, vagy vízzel kevert élesztő, ami pakolásnak jó. Ha ezek sem segítenek, bőrgyógyászhoz menny. Nyomkodni Tilos!!!!

2013. aug. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!