Nagyon száraz az arcom, és az avonos alapozótól pattanások lesznek az arcomon. Milyen alapozót ajánlotok nagyon száraz bőrre, ami nem pattanásosít?
Beautycycle-t. Jobb minőség és hasonló árkategória, mint az Avon, csak másik hálózatban lehet megvásárolni.
Amúgy ha pattanásos a bőr, akkor nem az alapozó az első, hanem a napi alapbőrápolás. Milyen arctisztítót, tonikot, krémet használsz? Ha egyáltalán nem használsz alapozót, akkor is pattanásos a bőröd? Kezdjük ezzel a két kérdéssel!
Szia, első vagyok. Írod: "elkezdett szépen tisztulni az arcom, de mégis alapozóval érzem teljesenek a sminket"
Ebben igazad van, csak döntsd el, hogy meggyógyítani szeretnéd a bőrödet vagy sminkelni. Amíg nem gyógyul meg a bőröd, addig maradj a kozmetikus által javasolt napi bőrápolásnál, és ne használj semmilyen sminket azon a területen. Utána meg azt az alapozót, amire rosszul reagált a bőröd, ajándékozd el valakinek, akinek a bőre jól bírja, és vegyél egy másik márkát. Egy javaslatot már tettem rá. :)
L'oréal infallible-t ajánlom. Ez eg ykicsit "zsírosabb" alapozó és szerintem nagyon jó a száraz bőrnek. Egy próbát megér. Drága, de szerintem megéri a pénzét. Ja, és egy jótanács :) Nézd meg az alapozó összetételét, mert lehet van benne olyan anyag amire allergiás vagy.
14:13-asnak üzenem, hogy ennyire azért ne színezze ki a dolgokat. Én mindenféle alapozót kipróbáltam már, de pl egy Maybelline alapozó nem ért fel egy M.A.C alapozóval. -_- Az lehetetlen, hogy egy 3000 Ft-s alapozó (ha akció van egy L'Oréal vagy egy Max Factor alapozót is meglehet venni annyiból és kicsit jobb, mint egy Orifalme-s :) felérjen mondjuk a nagy márkákkal. :) Max az Te bőrödnek az megfelel és ezért gondolod, de biztos, hogy nem jobb. Nem hiába márkásak és nem hiába azzal dolgoznak a legjobb sminkesek.
14 13 vagyok
nem szineztem ki. nem azt írtam, h jobb, hanem h egy színvonal, és pont arra a lorealra gondoltam amire te is. az oriflame alapozóm előtt olyat használtam, és nincs minőségben különbség a kettő között. számomra, az én bőrömön. mondjuk tény h nem vagyok profi sminkes.
nemtom mennyi a mac mert nekem az nem volt még, de gyanítom több, mint 5ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!