Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Amit szüleim vesznek gyerekruh...

Amit szüleim vesznek gyerekruhát, számonkérik hogy mikor hányszor volt rajta, az őrületbe kergetnek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem kérem én tőlük hogy vegyenek, de mégis vesznek néha, aztán hónapokig hallgatjuk a párommal, hogy nem is adjátok rá, ki fogja nőni, pedig ezt kéne felvennie stb.

Van hogy nagy a ruha rá vagy vékony/vastag, nem érdekli őket.

2014. febr. 8. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szólj nekik,hogy ne vegyenek,ha viszont vesznek ne fogadd el vagy mond meg nekik,hogy akkor a gyerekre azt soha nem fogod ráadni. Ha nem értik meg,akkor az az ő bajuk.Egyszer le szoknak róla
2014. febr. 8. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

füllents a kedvükért. részesei akarnak lenni a gyerek életének akár ezen a módon is. ilyenek.

mond azt, hogy volt rajta... vagy add rá a babcira, ami jó rá persze, amit a nagyik hoztak, ha mennek látogató.

ha viszont ez úgy zajlik, hogy együtt éltek jobb, ha költöztök, körbenéztek, mert ha ilyen dolog is már zavar, akkor ez hosszú távon még rosszabb lesz :)

ui: kaptam anyósomtól egy babapolót (van legalább 10... nem használunk egyet se amúgy) a gyerekre ráadtam egy hosszú ujjú bodyt és ráhúztam a polót, hogy örülhessen a mama is, mikor jött látogatóba :) örült a mama én meg örültem, hogy ilyen cuki mamája van a kicsi babámnak :)

2014. febr. 8. 11:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Jól esik ha vesznek ruhákat a babának, kinek nem. De sajnos náluk ez valahogy öncélú, akaratosak, ha feladom a gyerkőcre a ruhát, szoktam is mondani nekik hogy tegnap az volt rajta, de nem elég, pár nap múlva megint jön hogy nem tetszik? Mért nem hordja? Hjaj megőrülök
2014. febr. 8. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, külön lakunk tőlük már rég. Nemrég egy olyan ruhát kaptunk ami nagyon nagy rá, hát nem fogom nevetségessé tenni a babánkat a kedvükért.
2014. febr. 8. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami jó rá, azt add rá amikor találkoztok, meg mondd, hogy szokta hordani. Ami nagy, arra meg mondd, hogy tetszik, de még nagy , ha belenő fogja hordani.
2014. febr. 8. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
ilyen nálunk is van én ugy csinálom hogy ha megyek anyukámhoz akkor feladom rá és megmutatom hogy hordja és tetszik ,igy mindenki elégedett ,nálunk nem tul nagy vagy nem tetszik inkább az hogy olyan a ruha amit minden napi viseletre nem adok fel szivesen max ha elmegyünk valahová szorakozni .
2014. febr. 8. 14:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Jó, avval nincs semmi gond hogy feladjam rá ami jó rá.

Viszont ha én megajándékozok valakit valamivel, akkor nem nézek folyton utána hogy viseli-e, meg számonkérem ha nem, sőt le is cseszem, odaadom neki aztán azt csinál vele amit akar, ez nem így normális?

2014. febr. 9. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Anyósomtól nyár közepén kaptunk egy hófehér, hosszú ujjú, elég vastag együttest, amin csipke, masni meg még strassz kő is volt. Olyan keresztelő ruha féle, de abból is az extra csicsás. 2 hónapon keresztül hallgattuk, hogy milyen kényesek és nagyképűek vagyunk, hogy nem adjuk a gyerekre. Ráadásul mikor ideadta férjem nagyon szépen megköszönte és mondta neki, hogy aranyos vagy, de esetleg kicseréltedhetnéd egy rövid ujjúra (mivel nyár volt) és ne legyen hófehér, mert könnyen koszolódik. Sírva rohant hazáig.
2014. febr. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!