Amit szüleim vesznek gyerekruhát, számonkérik hogy mikor hányszor volt rajta, az őrületbe kergetnek, mit tegyek?
Nem kérem én tőlük hogy vegyenek, de mégis vesznek néha, aztán hónapokig hallgatjuk a párommal, hogy nem is adjátok rá, ki fogja nőni, pedig ezt kéne felvennie stb.
Van hogy nagy a ruha rá vagy vékony/vastag, nem érdekli őket.
füllents a kedvükért. részesei akarnak lenni a gyerek életének akár ezen a módon is. ilyenek.
mond azt, hogy volt rajta... vagy add rá a babcira, ami jó rá persze, amit a nagyik hoztak, ha mennek látogató.
ha viszont ez úgy zajlik, hogy együtt éltek jobb, ha költöztök, körbenéztek, mert ha ilyen dolog is már zavar, akkor ez hosszú távon még rosszabb lesz :)
ui: kaptam anyósomtól egy babapolót (van legalább 10... nem használunk egyet se amúgy) a gyerekre ráadtam egy hosszú ujjú bodyt és ráhúztam a polót, hogy örülhessen a mama is, mikor jött látogatóba :) örült a mama én meg örültem, hogy ilyen cuki mamája van a kicsi babámnak :)
Jó, avval nincs semmi gond hogy feladjam rá ami jó rá.
Viszont ha én megajándékozok valakit valamivel, akkor nem nézek folyton utána hogy viseli-e, meg számonkérem ha nem, sőt le is cseszem, odaadom neki aztán azt csinál vele amit akar, ez nem így normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!