Egész éjjel viszketünk, ágyi poloska?
Figyelt kérdés
Pont egy hete lakunk új albérletben, előttünk egy lány lakott, aki nem hagyta itt valami tisztán a lakást, fertőtlenítőt fújtam mindenhova. Éjjel amint befekszünk az ágyba, elkezdünk vakarózni. A barátomon és rajtam is vannak elvétve ilyen kisebb-nagyobb, egybefüggő halványabb piros csípések, szóval tutira eszik minket valami, de biztos, hogy nem szúnyog, nem is viszket a csípés. Nappal viszont semmi. Ágyi poloska lenne?2020. júl. 8. 02:50
1/6 A kérdező kommentje:
Ja fontos még, hogy maga a csípés nem viszket, és nincs egymás mellett 3-4 csípés, csak egyetlen darab.
2020. júl. 8. 02:55
2/6 anonim válasza:
Mindennap cserélj / moss ágyneműt az ágyat pedig próbáld valahogy 'kisikálni' ha van rá lehetőség.
Egy idő után el fognak tűnni ha ágyi poloskáról van szó és még nem szükséges hozzá írtót hívni
3/6 anonim válasza:
Nezd meg az agy kis zugait.
Ha karpitos akkor a hattamla hatuljat,ahol veget er a karpit.
Nekunk oda feszkeltek be magukat az 1 hetes nyaralasunk alatt.
Picike feher peteik vannak,a kifejlett peldanyok pedig eleg nagyok.de a feszkukben lesz mindenfele meret...fujjjj,kiraz a hideg meg most is toluk.
Diszparnak ha vannak az agyon,azok sarkaiban.
Ha matracos a matrac alatt..
A napi agynemu mosas onmagaban nem er semmit mert nappal a feszkukben vannak,nem mozognak.
Es hivj irtot mindenkepp
4/6 anonim válasza:
Minél hamarabb beszélj a tulajjal. Ha kiderül, hogy így kaptátok a lakást, az irtás a tulaj költsége. Ráadásul az ágyi poloska nagyon nehezen irtható, de ruháitokkal könnyen tovább is tudjátok vinni.
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen szakemberrel kell irtatni! Sajnos, nálunk is volt (mai napig nem tudom, hogy került be), próbáltam Biokillel szórni, de nem használt, rovarirtót hívtam, 2 permetezéssel eltűntek. Villámgyorsan szaporodnak és mivel nappal elbújnak, mire rájössz, hol fészkelnek, millió lesz belőlük.
6/6 A kérdező kommentje:
Nos érdekes helyzet, a barátomat azóta sem csípi semmi. Én hazajöttem múlt héten, és folyamatosan jelennek meg újak rajtam, de biztos, hogy nem hoztam magammal (direkt kimostuk mindenemet). Lehet vajon allergia egy ilyen csípés?
2020. júl. 13. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!