Itt már tényleg csak a költözés a megoldás?
Panelházban lakunk, szomszédok mellettünk nagyon igénytelen, putris emberek (nem cigányok). Évekkel ezelőtt behurcoltak ágyipolskát a lakásukba, utána fél évvel kb elterjedt a felette, melette, alatta lakó lakásokban is. Sajnos mi hozzánk is átjutott valahogy, mi egyből hívtunk írtót, de azok nem találtak soha semmit, gázzal telenyomták a szobákat, és pár óra múlva visszatérhettünk a lakásba, majd 2-3 hónap múlva megint csípés, megint írtó, megint semmi, gáz, 2-3 hónapig semmi, és újra csípés. Már ki sem hívtam az írtókat, vettem biokillt, és telefújtam vele a szobát, ugyan úgy 2-3 hónapig eltűnnek a csípések. És sajnos ez megy már évek óta, amibe már kezdek belebetegedni lelkileg, hogy mindig készenlétben kell állnom. Most is ez van, de már nem tudom, hogy képzelődök e és csak beképzelem a csípéseket és a testem produkálja..
Legtöbbször nappal érzem, hogy megcsípett valami, pedig ha jól tudom nem bírják a fényt ezek a dögök.
Ami a legnagyobb gond, hogy sajnos önkormányzati a lakás, ahol élünk, ha saját lenne már rég eladtam volna, de már úgy érzem nincs más megoldás, mint elköltözni...
Egyszerre kellene irtatni a putrissal, mert így soha nem lesz vége.
Egyébként ezt a gondot jelezned kellene az önkormányzat felé is, mert régebben legalábbis intézkedtek volna a putris felé.
semmit nem csinál az önkormányzat.. letagadják, egy balhés proli család.
Amikor a ház elkezdte kiírtatani nem engedték be az írtókat, mert náluk nincs.
Még az a szerencse, hogy nem az a fajta panel, ahol a konektorok dobozainál egy cső van a szomszéddal, akkor halál lenne.
Meg a másik, agresszív állatok, a férfi dilis(szó szerint), kinézném belőle hogy belémszúrja a kést ha feljelentem az önkormányzatnál..
És ez budapest legnépesebb kerülete :))
Önkormányzatinál nem tudom hogy működik a költözés, talán ráfizetéssel cserélhetsz valakivel magántulajdonú ingatlanra.
DE!
A költözés lenne a megoldás, csak sajnos, ha nem mondod meg, hogy a ház a közvetlen szomszédod miatt poloskával fertőzött, akkor utólag kegyetlenül beperelhetnek, ha meg megmondod, a kutya nem cserél veletek.
Ha az önkormányzat tojik rá, akkor jogotokban van bejelentést tenni az ÁNTSZ-nél, de akkor a beadványt minden lakónak egységesen kellene aláírnia.Ilyen esetben komolyabban is veszik, mint ha valaki egyénileg panaszkodik.
Mindenkit csak nem fog leszúrni az elmebeteg szomszéd!
Pillanatok alatt be lehet bizonyítani, a többi lakó tanúskodásával és még rosszindulatúnak sem kell lenniük, elég egy beszélgetés:
"Szegény XY-ék is emiatt költöztek el, rengeteg bosszúságuk volt!"
De valójában ha nem is tudsz, vagy nem is akarsz költözni, akkor ez nem időszerű, csak a kérdésedet így tetted fel:
"Itt már tényleg csak a költözés a megoldás?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!