Egy ismerősöm említett egy olyan patkanymerget amitöl kis túlzással azonnal elpusztul az állat, létezik ilyen szer? És ha igen akkor mi a neve?
Én eddig a hagyományos lecsapós csapdával fogtam a legtöbb egeret. Igen, minden rá kell nézni, de hát valamit valamiért.
Kolbászos horgász csali nem csak halaknál vált be.
Mint írtam is én NEM rosszindulatból írtam neked,de te igen..sajnálom hogy ilyen ember vagy remélem egyszer meg gyógyulsz majd,mert neked tényleg gondjaid lehetnek amit ŐSZINTÉN sajnálok!nézd meg a kommenteket,egyedül csak te "értelmezted" így a kérdésemet amire még a mai napig nem tudtam rá jönni hogy lehetett ennyire félre érteni ezt az egyszerű kérdést...ez csak rosszindulatból fordulhat elő,úgy gondolom.Óriási gyűlölet lehet benned :( .AZ ismerőseim ..hát az egyik egy orvos aki embereken segít,olyanokon mint amilyen te is vagy(mint a válaszaidból már mindenki sejtheti)mint orvos megilleti a tisztelet úgy hogy úgy írj róla, a másik ismerősöm pórul járt,egy hanyag szomszéd jóvoltából szét rágtak neki sok vezetéket az egerek és azért folyamodott ilyen megoldáshoz ő nem mérgekkel foglalkozik hanem elektro műszerész,gondolom ezt is a benned lévő óriási gyűlölet fantáziálta ki...:(
egyébként fő iskolán végzett Budapesten,sajnálatos dolog ez mert számomra az egér is állat,de valahogy az ember kényszerül megoldani...látom hála Istennek te még nem kerültél ilyen helyzetbe de ne is kerülj mert sok a rosszindulatú ember...végül annyit írnák még hogy megoldódott a problémám,elhallgatott az egerünk a 11 es válaszoló módszere teljesen helytálló volt,egyébként ezért jöttem fel hogy ezt le írjam csak láttam válaszoltál nekem és hát illik válaszolni.Meg ha már így sikerült össze vitatkoznunk akkor írd meg nekem légyszíves azt a sorom a kérdésből,ami ilyen következtetés levonására adta az okot neked.
Remélem ettől megnyugszol és nem olyan választ kapok mint amire számítok is tőled,próbálj a gyűlöleteden uralkodni és elnyomni.
ha egyszer meg gondolnád magad és elfogadnád a segítségem írj rám privátban és oda adom a telefonszámot,szívesen segítenék,biztos rossz lehet ez neked is.
Minél többet válaszolsz annál jobban kezdelek sajnálni...de komolyan...
olyan választ kaptam amire számítottam is tőled,rosszindulatút :(
Amúgy elolvastad azt amit előzőleg írtam?A végén megkértelek hogy írd le azt a sort ami miatt azt gondoltad hogy nem egeret akarok mérgezni,leírnád légyszíves???Mert nagyon kíváncsi vagyok arra hogy miből sikerült le vonni ezt a (szerintem)alaptalan következtetést.Előre is köszönöm a válaszod.
Az előző kommentednél azért jelöltem meg azt a lehetőséget hogy "ez a válasz trágár" mert meglehetősen trágárra és sértőre sikeredet főleg az orvos ismerősömre nézve,de úgy tűnik ennek az oldalnak az adminja/vezetője is így gondolta mivel le is törölte azt..És úgy gondolom hogy kulturáltan válaszoltam neked,nem trágáran,sértőnek sértő lett ugyan de az igazságot nem tudtam szebben leírni rólad,sajnálom.Én mindig részletesen válaszolok neked,pont hogy te adsz foghíjas,és csak sértésre fókuszáló trágár válaszokat .Remélem most válaszolsz normálisan mert tényleg kíváncsi vagyok.
Értem.
De kérdeznék valamit,nem kötekedésből csak kíváncsiságból!
Írtad hogy nem az igazat írják le,ezt honnan tudtad meg hogy nem az igazat írták le?Annyira egyértelműen gyanús volt a kérdés/válasz?vagy beismerték?
légyszíves válaszolj.
Másodszor pedig:azért írtam ki azt hogy van-e olyan szer amitől elpusztul azonnal az ÁLLAT(konkrétan nem is patkány de mindegy) mert sík hülye vagyok ezekhez,és nem azt írtam amit tudtam hanem azt ami az én esetemben szükséges lenne,ugye írtam azt is hogy van 2 kutyám,2 gyönyörű fajtiszta Border-Collie szuka,nem szeretem őket hanem imádom:),és nem akartam azt hogy egy mérgezett egér még le tudjon menni a padlásról hozzájuk és megegyék,vagy bármilyen állat meg egye,mert a padlásomon egereken kívül nincs más állat.
Na meg hogy gyanús a kérdésem,hát ha elolvastad a végét is akkor olvashattál olyan sort ami úgy kezdődött:"Vagy ha van más tényleg be vált módszeretek,tapasztalatotok mindent írjatok le"
na most ha én nem ismerek valakit és ezt oda írja akkor nekem ebből az jön le hogy nem feltétlen akar mérgezni ,hanem csak szimplán meg akar szabadulni a rágcsálóktól.És nem feltétlen írok egyből egy olyan választ amiről az jön le hogy egy utolsó állatkínzó/bűnöző...nagyon messze állok attól,akik ismernek tudják.
Érdekes amúgy hogy neked ez a kérdés gyanús,ebben a kérdésben pont kitérek arra is hogy meg akarom védeni a háziállataimat is,és te pont az ellenkezőjét gondolod rólam.Furcsa logika..
A fentire meg várom válaszod,előre is köszi.
Végre inkább vitatkozás mint veszekedés szaga van a Te válaszodnak is. Nos: Igen,Annyira egyértelműen gyanús volt a kérdés.Ha be nem is ismerték, de mikor már a válaszolók közül sokan elmondták a hasonló véleményüket akkor anyázással köszöntek el és többé nem láttuk őket.
Másodszor: Nem azt kérdezted hogy van-e olyan szer amitől.....hanem azt hogy egy ismerősöd tudja hogy VAN olyan szer. Harmadszor: attól hogy valaki orvos, vagy orvos ismerőse van semmivel nem különb mint egy jó szakember. Negyedszer. Nekem még ismerősökhöz sem kell mennem hogy diplomás, több diplomás embereket találjak piros betűkkel kitöltött diplomákkal mégsem hivatkozom rájuk.(Nyugi, nem én vagyok az csak Családtagjaim):D
Értem.
Ismét hajszálra pontosan az a válasz jött amire számítottam :D :D
Szóval akkor abszolút nem biztos alapokra fektetted a "tapasztalataidat" meg az is kiderült az utóbbi válaszodból ez által,hogy betegesen gyanakvó természet vagy(amit gondoltam is,már az első "válaszodból"),alaptalanul vádaskodsz hamis,fars tapasztalatokra hivatkozva,akkor gondolom ez az eset is egy strigula számodra a "tapasztalataid közzé" hol ott abszolút nem is igaz,nagyon félre értetted az egészet de csak te :D
Persze hogy "anyáztak" meg nem köszöntek el,ha alaptalanul meg vannak gyanúsítva :D Valakinek olyankor fel megy a pumpa,nekem nem én jókat mosolygok a válaszaidon :) Bár a Párom már azt mondja mért nem hagyom rád,nem fogom hagyni hogy alaptalanul,általánosításképpen meg gyanúsítsanak olyannal amit én is elítélek!
És azt is pont te írod nekem hogy "veszekedés szaga" van a válaszaimnak :D ,mikor neked a legelső "válaszod" ha lehet úgy nevezni annak mindenféle "szaga" volt csak jó indulatú nem :D
úgy hogy nem is ismersz azt se tudod hogy mi van csak általánosítasz valószínű hamis"tapasztalatokkal":D
Az orvos ismerősömmel kapcsolatban is teljesen félre értettél....:D :D hivatkoztam rá igen...de neked ajánlottam fel(jó indulatból),mert szükséged lenne egy olyan szakrendelésre.Vagy keress fel valakit aki a közeledben rendel.Jó indulatból ajánlom.
Én nem azért említettem meg hogy van egy Orvos ismerősöm hogy felsőbb rendűnek tűnjek..mert gondolom te ezt vetted csak ki az egészből..igaz?Annak az Orvos ismerősömnek már szinte csak a telefonszámát tudom,nem is tartom vele a kapcsolatot se,meg soha nem is volt annyira baráti kapcsolatunk...szomorú hogy ezt is el kellett magyaráznom neked.. :D
Várom a reakciódat/válaszodat! :D
A Családodhoz meg gratulálok! :) És minden Tiszteletem az Övék! :) Velük ne viselkedj így mint itt :D
Boldog Új Évet Kívánok Neked is és a Családodnak is őszintén.:)
rre az egyre tudok válaszolni, bár ebben is hitetlenkedek hogy valóban így gondolod: A Családodhoz meg gratulálok! :) És minden Tiszteletem az Övék! :) Velük ne viselkedj így mint itt :D
Boldog Új Évet Kívánok Neked is és a Családodnak is őszintén.:) Nos: én is Boldog Új évet kívánok Hozzátartozóidnak és Neked is. Ettől még gondolom nézeteink nem egyeznek, magán véleményünk nem változik de az egy másik kérdés volt.
Mi egy nagyváros belvárosában a 4. emeleten szenvedtünk (reméljük nem lesz újra) egérrel, patkánnyal (szakember szerint nyest is volt).
Mi mindent kipróbáltunk kb. ilyen olyan méreg, ragacsos csapda, ketreces,... Talán 4 év volt mire most úgy látszik, hogy talán eltűntek. Közben volt egérharapás, előtetőről elénk zuhanó óriáspatkánya teraszon.
Megoldás: minden is felváltva. Egy ideig működik vmi, de utána az új nemzedéken nem. Váltani kell, míg nem állnak odébb.
Ezt nem próbáltuk, de a videó ígéretesnek tűnik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!