Létezik ilyen kutya?
Figyelt kérdés
Olyan kutust (fajtát) keresnék amelyikkel jól lehet sportolni (frizbi) amikor munka van akkor teljesen arra koncentrál. Viszont az is elég neki ha odafekszek mellé. Napi 3-4 órát tudnék vele foglalkozni és kertes házban élek.
Kb 6 órát lenne naponta egyedül
2014. nov. 28. 14:52
1/7 anonim válasza:
border collie, mudi, golden retriever, malinois, vizslák..
2/7 anonim válasza:
Nem csak fajtát, egyedet kell keresni. Az első által írt fajták megfelelhetnek. Én a helyedben a fajamentők oldalait is szemmel tartanám, itt ideiglenes befogadóknál vannak elhelyezve a kutyák, letesztelik és szoktatják őket különféle helyzetekhez, pl. gyerekekhez, állatokhoz. Így már eleve hozzád illő kutyára találhatsz, sőt, ideiglenes befogadást is vállalhatsz. A mudi fajamentést külön kiemelném, náluk most is van olyan kutya, ami megfelelne az elképzelésednek szerintem, pl. Borka, aki hatalmasakat ugrik. De pl. a Brit Pásztorkutya Mentést is tudom ajánlani.
5/7 anonim válasza:
A mudi ilyen, de napi 3-4 ora mozgassal barmelyik munkakutya fajta lehet ilyen, ha jol nevelik.
7/7 anonim válasza:
Én mindenképpen a német juhászkutyát ajánlanám! Nekünk már volt egy pár,de soha nem csalódtunk. A mostani 8 hónapos,nincs törzskönyve,de hihetetlenül okos kutya. Eddig talán a legokosabb,pedig nem rohangálunk mindenféle iskolához,hogy tanítsák be nekünk,ahelyett,hogy magunk dolgoznánk vele!!! Szóval,az egészből csak annyi a lényeg,hogy én is javaslom a fajtamentéseket, illetve, mindenképpen a kutya válasszon téged!! Lehet,hogy az elvárásaidnak megfelelő,csak éppen nem veled dolgozik olyan tökéletesen,mint ahogy elvárnád! És mielőtt választanál, legyél jó ideig a kutyák közt,mert egy óra alatt nem biztos,hogy a legjobb döntést meg lehet hozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!